Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Новини

Дата: від до Скинути

В Українському інституті національної пам’яті збирають свідчення про мужні діяння під час війни

В Українському інституті національної пам’яті збирають свідчення про мужні діяння під час війни

Одразу ж після минулорічної російської агресії інформаційний простір був сповнений розповідями про героїчних мирних мешканців, які голіруч зупиняли військову техніку окупантів, ризикували життям, щоб передати інформацію нашим воїнам чи врятувати життя інших, виходили на протести перед озброєними росіянами та багато інших мужніх вчинків українців. В історію перемоги над російським агресором, крім героїчного чину Сил оборони України, мають бути вписані й численні вияви людяності та сили духу цивільних українців. Йдеться про факти допомоги, порятунку та мужніх вчинків, здійснені цивільними на окупованій чи прифронтовій території за увесь період війни, починаючи з 2014 року. Перший етап проєкту передбачає збір та систематизацію таких фактів, в подальшому Інститут планує оприлюднення частини зібраних матеріалів (за згодою їх авторів) (з детальною інформацією про проєкт можна ознайомитися на офіційній сторінці Інституту за посиланням: https://uinp.gov.ua/pres-centr/novyny/uinp-ogoloshuye-zbir-svidchen-pro-lyudyani-ta-muzhni-diyannya-pid-chas-viyny).

15:50 30.03.2023

Будьте свідомими! Не спалюйте суху траву та сміття!

Будьте свідомими! Не спалюйте суху траву та сміття!

Березівська сільська рада нагадує, що з настанням весняного періоду у великій кількості збільшуються випадки випалювання сухого листя та трави, які, зазвичай, призводять до пожеж в екосистемах.

15:30 29.03.2023

Благодійний концерт на підтримку воїнів

Благодійний концерт на підтримку воїнів

Після повномасштабного вторгнення окупантів на територію миролюбивої України кожен свідомий українець має вибір: або ти в Збройних Силах України, або безупинно допомагаєш Збройним Силам України. Адже саме нашим відважним захисникам ми завдячуємо за кожен світанок.

17:00 22.03.2023

Одні з кращих в «Українському сувенірі»

Одні з кращих в «Українському сувенірі»

До участі у виставки-конкурсу «Український сувенір»  долучилися 296 учнів, вихованців з 49 закладів загальної середньої і позашкільної освіти Сумщини. Захід проводився у номінаціях: різдвяний янгол, народна іграшка, художні вироби з рослинного матеріалу, кераміка, художні вироби з тканини, сувенір.

16:43 17.03.2023

Долучились до підтримки військових

Долучились до підтримки військових

У селі Шевченкове провели акцію на підтримку земляків-захисників. На вихідних у місцевому СБК відбувся благодійний концерт та ярмарок. Зібрані кошти в сумі сім тисяч гривень будуть переслані на підтримку ЗСУ, де знаходиться один із наших земляків.

16:39 13.03.2023

У навчальному закладі Березівської громади відкрили перший клас безпеки

У навчальному закладі Березівської громади відкрили перший клас безпеки

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Тому, в межах реалізації всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України, ухваленого розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік», підписання Меморандуму про подальше партнерство між Сумською обласною поліцією та Березівською сільською радою у Березівському НВК відбулося відкриття класу безпеки.

16:56 17.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь