A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вклоніться Герою!

Сумна новина знову надійшла у Березівську громаду. Під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув житель села Шевченкове Сергій Лисенко.

15:29 12.03.2024

З Міжнародним днем прав жінок і миру!

Сучасній жінці підвладно все. Наші українські жінки прекрасні, розумні, талановиті, стійкі, активні... Попри складні для держави часи, вони дбають про своїх рідних, трудяться на виробництві, в освіті, культурі, медицині, беруть участь в управлінні, допомагають армії, займаючись волонтерською діяльністю, роблять все можливе для перемоги над ворогом.

09:00 08.03.2024

До уваги населення громади

Ворогом вночі над прикордонними селами Сумської області було застосовано спосіб дистанційного мінування. Міни мають кулясту форму, це одні з найнебезпечніших вибухових пристроїв – кулькові осколкові авіаційні бомби, які несуть дуже велику загрозу.

15:11 05.03.2024

Надійна підтримка в тилу

У суботу, 2 березня, у Шевченківському СБК пройшла ярмарка та благодійний концерт " І знову починається весна".

15:06 04.03.2024

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» набирає добровольців до своїх лав, щоб разом протистояти ворогу та захищати державу!

Бригада набирає мотивованих чоловіків та жінок, що готові взяти зброю до рук та виконувати бойові завдання із захисту України, разом із Cилами оборони України.

10:19 29.02.2024

Щоб знати і берегти історію

"Той хто не знає свого минулого - не вартий майбутнього" - мабуть, кожен з нас чув цю крилату фразу. І саме зараз, під час війни з російським агресором, ми як ніколи гостро усвідомлюємо,наскільки важливо знати та зберігати свою історію, своє коріння, свою культурну спадщину. І передавати ці знання із покоління в покоління.

14:22 23.02.2024

Долучайтесь до збору відпрацьованих елементів живлення!

Спеціальні ємності для батарейок розміщено у магазині "Берізка" та фоє Березівського НВК. Молодіжна організація "За тобою майбутнє" розпочала співпрацю з проєктом " Батарейки, здавайтеся", єдиним в Україні, який дійсно відправляє 100% батарейок на завод в Європі та надає про це звіти.

10:28 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь