A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кожен може постраждати від злочинів, пов’язаних з торгівлею людьми

З початку повномасштабної війни ризик потрапляння українських громадян у ситуацію торгівлі людьми значно зріс. Відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми» торгівля людьми – це здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, в тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином. Статтею 149 Кримінального кодексу України передбачено, що злочини, пов’язані з торгівлею людьми, караються позбавленням волі на строк від 3 до 15 років.

15:16 25.12.2023

Знову нагадуємо про вибухонебезпечні предмети

Станом на 2023 року в Україні орієнтовно 174 000 км² території належить до тих, де існує ризик наявності мін та інших вибухонебезпечних предметів. На сьогодні Сумщина є одним із найбільш небезпечних регіонів. Фахівці повідомляють про випадки мінування дитячих іграшок та інших предметів, які привертають увагу малюків, а відтак становлять велику загрозу для їхнього життя та здоровʼя.

10:53 19.12.2023

До уваги роботодавців: попередження нещасних випадків на виробництві взимку

З метою попередження нещасних випадків та аварій на підприємствах у зимовий період, під час морозів, снігопадів та ожеледиці, пропонуємо впровадити на підприємстві заходи, спрямовані на попередження виробничого травматизму в ускладнених зимових погодних умовах.

14:18 11.12.2023

Увага! Фінансова підтримка для невеликих фермерських господарств

У 2024 році в рамках бюджетної підтримки Світового банку планується пряма фінансова підтримка найбільш вразливої групи агропідприємств - невеликих фермерських господарств, які обробляють до 120 гектарів землі.

14:45 08.12.2023

Перемоги юної майстрині

Вихованка Березівського ЦДЮТ Березівської сільської ради Діана Покотило нагороджена дипломом Міністерство освіти і науки України, Український державний центр позашкільної освіти нагороджує  за перемогу у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» за творчу роботу «Колядники».

14:31 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь