A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначена за вокал

Учениця Шевченківського НВК здобула першість у Всеураїнському мистецькому конкурсі.

10:27 23.09.2023

Як ВПО отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката

Внутрішньо переміщені особи мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі

15:47 19.09.2023

У Березівській громаді з’явився ще один соціальний маршрут.

Щоп'ятниці автобус курсуватиме із сіл Іващенкове і Кривенкове до Глухова. Жителі цих населених пунктів зможуть безкоштовно дістатися до міста і у зворотному напрямку. Відправлення з Глухова о 6:00, з Іващенкового о 6:50. Зворотній рейс виконуватиметься з Глухова о 13:00.

13:41 15.09.2023

Серед «Перлин Сумщини»

З метою підтримки талановитих дітей та учнівської молоді у сфері образотворчого мистецтва у закладах освіти Березівської сільської ради відбувся відбірковий перший етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» – пленер «Перлини Сумщини».

15:39 14.09.2023

У Березівській громаді запустили безкоштовний автобус

У Березівській громаді розпочав курсувати соціальний автобус, який забезпечить безкоштовне підвезення мешканців сіл Горіле і Клочківка до м. Глухів та у зворотному напрямку. Допомогу в запуску цього маршруту надала гуманітарна місія «Проліска» у рамках проєкту «Шлях до безпеки та послуг: транспортне забезпечення та підтримка колективних центрів», який діє за підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) Управління ООН з координації гуманітарних справ/ OCHA Ukraine.

13:36 13.09.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб та громадських об’єднань! Про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» виконавчим комітетом Березівської сільської ради Сумської області заплановано утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (далі - Рада).

15:57 08.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь