Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

В.Підлісний - серед переможців у престижному рейтингу «Сумщина – 2020. ТОП-50 ідей та людей, які допомагають пережити важкі часи»

Дата: 31.03.2021 13:38
Кількість переглядів: 358

 

Вже не перший рік обласний тижневик «Панорама» та сайт «Всі Суми» запрошують проголосувати за номінантів рейтингу «ТОП-50: Сумщина-2020».

За підсумками цьогорічного голосування експертів та інтернет-голосування, яке тривало майже три місяці, складений список лауреатів-переможців. Традиційно щойно редакція газети «Панорама» випустила спеціальний кольоровий додаток, присвячений рейтингу «ТОП-50: Сумщина-2020».

На почесній п’ятій сходинці престижного на Сумщині рейтингу «Сумщина – 2020. ТОП-50 ідей та людей, які допомагають пережити важкі часи», за організацію фінансової підтримки підприємців області у період карантину та, як краєзнавець, за видання у 2020 році фундаментальної праці про історію 68 хуторів і сіл колишнього Штепівського району - директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

- Це ще одна нагода для популяризації послуг, які надає обласна служба зайнятості своїм землякам, - говорить В.Підлісний. – Мені приємно усвідомлювати той незаперечний факт, що наша служба користується у жителів області авторитетом, є затребуваною у їх повсякденні.

За словами посадовця, видавець газети «Панорама» Євген Положій, редакція часопису та сайт роблять неоціненну справу, пропагуючи кращий досвід, накопичений на Сумщині у цей неймовірно важкий час. Особливо нині, коли переживаємо пандемію, війну з Росією, анексію Криму…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь