A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Інформує Фонд соціального страхування України

Е-ЛІКАРНЯНІ СУМІСНИКІВ З’ЯВЛЯТЬСЯ В КАБІНЕТАХ РОБОТОДАВЦІВ: ОСОБЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВИ-РОЗРАХУНКУ

 В особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 1 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.

15:14 22.12.2021

ЛІКАРНЯНІ ПО НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ВНАСЛІДОК АЛКОГОЛЬНОГО СП’ЯНІННЯ НЕ ОПЛАЧУЮТЬСЯ

За час лікування захворювань і травм Фонд соціального страхування України компенсує працівникам втрачений заробіток. Однак, якщо непрацездатність настала внаслідок алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння або пов’язаних з ним дій, допомога за таким лікарняним не надається.

14:17 13.12.2021

ГОСТРЕ ПРОФЕСІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ МЕДИКІВ НА COVID-19

 З початку пандемії управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області отримало 1080 повідомлень про клінічно підтверджені випадки захворювання медичних працівників на COVID-19, з них 20 випадків смертельні.

16:16 08.12.2021

ВІДСТОРОНЕННЯ НЕВАКЦИНОВАНИХ ПРАЦІВНИКІВ, ЯКІ ХВОРІЮТЬ, ПОТРІБНО ВІДКЛАСТИ

На початку листопада освітян і окремих держслужбовців, для яких визначена обов'язковість вакцинації від COVID-19, однак які відмовились від її проведення, було відсторонено від роботи. А з 09 грудня обов’язкове щеплення буде також поширено на соціальних працівників і робітників стратегічних підприємств.

11:15 07.12.2021

Працівники Фонду привітали людей з інвалідністю

Разом з нами живуть люди, які мають певні обмеження, потребують нашої допомоги та розраховують на нашу людяність. Допомагати не лише матеріально, а насамперед своєю увагою і чуйністю, добрим словом і конкретною справою – такі завдання ставлять  перед собою працівники Фонду. Адже це не лише споживачі соціальних послуг, але й активні та повноправні учасники  суспільного життя. Щоденно ми стикаємося з численними проблемами, зверненнями потерпілих та намагаємося оперативно їх вирішити. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

10:10 06.12.2021

НА СУМЩИНІ ЩОМІСЯЧНІ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ДЛЯ ПОТЕРПІЛИХ І ЇХ РОДИН ЗРОСЛИ НА 380 ГРИВЕНЬ

На Сумщині середній розмір щомісячної страхової виплати від Фонду соціального страхування України для потерпілих на виробництві, зокрема для медиків внаслідок гострого профзахворювання на COVID-19, і членів їх родин склав 3,4 тисячі гривень за підсумками 10 місяців 2021 року.

09:24 02.12.2021

У НОМЕРІ Е-ЛІКАРНЯНОГО ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ КІЛЬКІСТЬ ЗНАКІВ - ЦЕ НЕ ВПЛИВАЄ НА ФОРМУВАННЯ ЗАЯВИ-РОЗРАХУНКУ

З початку впровадження в Україні електронних лікарняних їх вигляд набув суттєвих змін – збільшився доступний для перегляду обсяг інформації, з’явились додаткові позначки і змінились різновиди статусів. А розмір унікального номеру е-лікарняного, який раніше складався з 12 знаків, не лише збільшився до 19, починаючи з жовтня, але й продовжує рости.

13:21 29.11.2021

ГАЛУЗЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я НА СУМЩИНІ СТАЛА НАЙБІЛЬШ НЕБЕЗПЕЧНОЮ ЧЕРЕЗ ПАНДЕМІЮ COVID-19

Понад 65 відсотків осіб, які постраждали внаслідок нещасного випадку під час виконання посадових обов’язків за підсумками ІІІ кварталів 2021 року, є працівниками галузі охорони здоров’я Сумщини. Більшість з них постраждали через гостре професійне захворювання на COVID-19.

14:20 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь