A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

МЕЛОДІЯ ВИПУСКНОГО БАЛУ 2016!

Дата: 07.06.2016 20:16
Кількість переглядів: 1119

Фото без опису4 червня 2016 року у навчальних закладах Березівської сільської ради відбулося свято з нагоди вручення важливого документу, атестату про повну загальну середню освіту.

19 одинадцятикласників Березівської сільської ради відкрили нову сторінку у доросле та самостійне життя: 10 – у Березівському НВК, 5 – у Слоутському НВК, 4 – у Шевченківському НВК.

Цьогоріч 1 випускниця закінчила школу із срібною медаллю – це учениця Березівського НВК – Катерина Багута.

Для одинадцятикласників прощання зі школою відбувалося в урочистій святковій атмосфері. Як завжди, на свято зібралася більша частина населення сіл, щоб провести випускників у доросле та, по-справжньому самостійне життя. Пощастило з теплою, літньою погодою, яка порадувала не тільки випускників, а й всіх гостей свята сонячним промінням.

На свято випускників дівчата обрали для себе вишукані вечірні сукні, хлопці переважно були вдягнені у класичні костюми.

Привітали випускників із закінченням шкіл, побажали їм всіляких гараздів представники виконавчих органів ради та комунальних установ: у Березівському НВК - директор КЗ «Березівський центр культури й дозвілля» – В. В. Цюкало та заступник сільського голови Березівської сільської ради – С. М. Конозобко, у Слоутському НВК та Шевченківському НВК – в. о. старости Л. В. Горобченко, секретар Березівської сільської ради – Г. В. Прилуцька, в. о. старости – О. М. Щебедько, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради – С. А. Коломін. Приємним та несподіваним для кожного випускника стало отримання сертифікату на суму 500 грн. в рамках виконання Програми підтримки дітей та молоді Березівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2016 – 2020 роки.

До випускників звернулися директори шкіл, які щиро привітали їх із закінченням школи. Опісля відбулася церемонія вручення основних документів про закінчення школи – атестатів. Зворушливі і щирі виступи прозвучали від класних керівників та батьків, які побажали випускникам легкої дороги у самостійне життя, здійснення всіх мрій і задумів та творчих планів!

Двом одинадцятикласникам Березівського НВК та двом випускникам Слоутського НВК вручено Похвальні грамоти за особливі досягнення у вивченні окремих предметів.

Випускники 2016 року – надзвичайно талановиті! Вони неодноразово ставали переможцями багатьох змагань, конкурсів не тільки районних, а й обласних, Всеукраїнських. Про це згадували у своїх виступах директори навчальних закладів.

Найбільше слів вдячності і шани випускниками було сказано дорогим вчителям, які 11 років вели учнів по країні знань, віддаючи їм тепло і любов. Не забули про найближчих і найдорожчих людей – батьків. Чимало цікавих номерів у виконанні випускників прозвучало протягом другої частини програми, а завершилася вона прощальним вальсом, мелодійні звуки якого довго не затихали у залі.

У вечірньому небі спалахнув святковий фейєрверк, який по-особливому розцвів над Березівською сільською радою усіма барвами веселки. А на світанку випускники за традицією зустріли перші промені сонця, які освітили їх самостійні кроки у доросле життя

Вручення атестатів, «доросле» вбрання, обмін побажаннями, сльози і сміх, зустріч сонця – це те, що запам’ятається назавжди. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, випускники не стримували ні посмішок, ні сліз. Для них, сімнадцятилітніх, випускний бал є певною межею, за якою розпочинається доросле життя. У минулому – шкільні уроки, дзвоники на веселі перерви, останній шкільний екзамен, попереду – безліч можливостей для самореалізації, здійснення мрій і задумів, широка дорога до самостійного, дорослого життя.

Тож, бажаємо випускникам надії на сповнення всіх мрій та сподівань, а також не забувати рідної школи котра дала путівку в життя.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь