A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ВИСТАВКА-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ НАДБАНЬ «ІННОВАЦІЇ-2016»

Дата: 18.04.2016 19:09
Кількість переглядів: 795

Фото без опису

З метою удосконалення навчально-виховного процесу, методичної роботи, сприяння зростанню професійної компетентності педагогічних працівників, виявлення та поширення їх кращого педагогічного досвіду, інноваційних форм і методів навчання і виховання у навчальних закладах Березівської сільської ради 8 квітня на базі Березівського НВК було проведено виставку-презентацію педагогічних надбань«Інновації-2016» Участь у виставці взяли представники відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради ,керівники та педагогічні працівники навчальних закладів. Робота виставки складалася з ознайомлення передового педагогічного досвіду вчителів та практичної роботи, в ході якої педагоги презентували свої надбання.

         З вітальним словом до учасників виставки звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Коломін С.А. та учні Березівського НВК.

Згідно запропонованих номінацій на виставку було представлено 43 роботи від  навчальних закладів . Якість представлених робіт свідчить про наявність творчого професійного потенціалу педагогів, активне використання у практичній діяльності досягнень науки, перспективного педагогічного досвіду, інноваційних технологій навчання та виховання, що заслуговує на позитивну оцінку. Оцінка конкурсних робіт здійснювалася членами жюрі згідно з діючим Положенням про конкурс. При визначенні переможців враховувалися інноваційні підходи до створення методичних матеріалів, застосування інформаційно-комунікаційних технологій та інноваційних педагогічних методик.

         У номінації «Сучасний урок» з навчально-методичним комплексом І місце зайняла робота учителя англійської мови Березівського НВК Багути Тетяни Миколаївни. ІІ місце розділили учитель української мови Слоутського НВК Тюльпа Ірина Олександрівна та учитель початкових класів Первомайського НВК Василенко Олена Володимирівна.

         У номінації «Мій дидактичний посібник» І місце зайняла робота учителя фізики Обложківського НВК Роговця Сергія Олександровича. ІІ місце – робота учителів методичного об’єднання початкових класів Березівського НВК, ІІІ місце- робота учителя біології Іващенківського НВК Коноплі Олени Сергіївни

         У номінації «Мій виховний проект» І місце зайняла робота учителя української мови Слоутського НВК Лихошапки Олени Петрівни. ІІ місце – робота учителя Іващенківського НВК Бор Ірини Григорівни, ІІІ місце- робота учителя англійської мови Шевченківського НВК Рибалко Оксани Олександрівни
Ці педагоги були відзначені грамотами та грошовою премією.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь