A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

27 травня в навчально-виховних закладах Березівської сільської об'єднаної територіальної громади відбулись "останні дзвоники"

Дата: 27.05.2016 18:51
Кількість переглядів: 699

 

Фото без опису

У травні, коли природа милує око яскравими квітами і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. Для одних – це тільки етап на нелегкому шляху Країною Знань, для інших – символ оволодіння вершиною шкільних знань та роздуми над подальшою роботою.

27 травня у навчальних закладах Березівської сільської об’єднаної територіальної громади відбулися урочисті лінійки, присвячені святу «Останнього дзвоника». Золотою симфонією прозвучала мелодія шкільного дзвоника , як відгомін далекого дитинства, у яке неможливо повернутися. У цьому році передзвін останнього дзвоника відкрив нову сторінку у доросле та самостійне життя 19 одинадцятикласникам сіл Березівської сільської ради.

Привітати учнів із завершенням іще одного навчального року до шкіл завітали: представник Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації – Трипольська Тетяна Геннадіївна, представники виконавчого комітету, апарату та відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради, які у своїх виступах побажали школярам весело і з користю для себе провести літні канікули, набратися сил та енергії перед наступним Першовереснем, випускникам – успішного старту в дорослому житті, а їхнім батькам – терпіння та витримки.

В Березівській громаді започатковано нові підходи у роботі з дітьми, обдарованою молоддю, активними учасниками учнівського самоврядування. З метою зацікавлення учнів досягати високих результатів було затверджено сільську Програму «Підтримка та розвиток учнівської молоді громади на 2016-2020 роки «Учень року» та прийнято рішення «Про премію Березівської сільської ради «Учень року». Вже в цьому навчальному році цією премією на святі останнього дзвоника було нагороджено шість учнів навчальних закладів громади. Розмір її складає 1,0 тисяча гривень кожному. Звання «Учень року» за підсумками 2015 – 2016 навчального року, дипломи та сертифікати отримали:

- учениця 11 класу Березівського НВК Багута Катерина Іванівна;

- учень 9 класу Слоутського НВК Гриценко Вадим Андрійович;

- учень 9 класу Обложківського НВК Тарасенко Андрій Анатолійович;

- учень 8 класу Первомайського НВК Волошин Віталій Васильович;

- учениця 6 класу Шевченківського НВК Прокопенко Марія Сергіївна;

- учениця 4 класу Іващенківського НВК Усачова Діана Іванівна.

За успіхи у навчанні, шкільному житті та перемозі на олімпіадах, активістів також було нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь