A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

БІЛЬШЕ 97% КОШТІВ ІНФРАСТРУКТУРНОЇ СУБВЕНЦІЇ РОЗПОДІЛЕНО МІЖ ПРОЕКТАМИ ОБ'ЄДНАНИХ ГРОМАД

Дата: 02.11.2016 18:00
Кількість переглядів: 594

Станом на 1 листопада експертною комісією при Мінрегіоні погоджено вже 1226 заявок від 159 об’єднаних територіальних громад на проекти розвитку інфраструктури, які будуть реалізовані за рахунок державної субвенції

Загальна сума реалізації проектів, на які погоджено заявки, становить 974,2 мільйона гривень (~97,4 % розміру субвенції).

За інформацією Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, усі об’єднані громади подали проектні заявки на використання коштів державної інфраструктурної субвенції у 2016 році.

Загалом у поточному році з державного бюджету об’єднаним територіальним громадам на розвиток інфраструктури передбачено субвенцію у розмірі 1 мільярд гривень. Кошти субвенції розподіляються між створеними у 2015 році 159 об’єднаними громадами за чіткою формулою: в залежності від кількості сільського населення і площі громади. Це від 960 тисяч гривень для найменшої об’єднаної громади до 23 мільйонів гривень – для найбільшої.

Нагадаємо, що Березівська громада Глухівського району подала на фінансування 13 проектів, які було погоджено експертною комісією. Загальний бюджет становить 9,6 мільйона гривень, 7,5 з яких вже надійшло. Серед найбільших проектів – реконструкція вуличного освітлення у населених пунктах громади з використанням інноваційних технологій, реконструкція водогону та системи теплопостачання, капітальний ремонт доріг, освітніх закладів та установ культури, придбання шкільного автобуса тощо.

Фото без опису

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/oda.html)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь