Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Повідомлення КП «Господар 1» про публікацію індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами,  який є публічним договором приєднання

Дата: 01.04.2024 14:46
Кількість переглядів: 19

На виконання вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2023 р. № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами», з метою приведення договірних відносин у сфері управління відходами у відповідність до чинного законодавства, а договорів – до типових, КП «Господар 1» оголошує про офіційну публікацію індивідуального договору приєднання на послуги з поводження з побутовими відходами для індивідуальних споживачів:

  • фізичних або юридичних осіб, які є власниками (співвласниками, користувачами) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку;

  • фізичних осіб, які є власниками (співвласниками, користувачами) індивідуальних (садибних) житлових будинків.

         Індивідуальний договір вважається укладеним із споживачем, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуг співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем послуг, а власники індивідуальних (садибних) житлових будинків - не вчинили дій щодо відмови від комунальної послуги.

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.

Заява-приєднання надається до КП «Господар 1» у будь-який зручний спосіб для споживача особисто або поштою (адреса: с. Слоут, вул. Шкільна, 18).

Форми документів можна завантажити за посиланнями:

 

Публічний індивідуальний договір приєднання на послуги з управління побутовими відходами 

 

 Заява-приєднання до індивідуального договору про надання послуг з управління побутовими відходами 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь