Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації

Дата: 27.03.2024 10:11
Кількість переглядів: 31

Інформаційне повідомленн про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації – нежитлової будівлі
по вул. Нова, 8-А у с. Іващенкове Шосткинського району Сумської області, загальною площею 218,0 кв. м.

  

1.Інформація про об’єкт приватизації

1.

Найменування об’єкта

 

Нежитлова будівля по вул. Нова, 8-А у                             с. Іващенкове Шосткинського району Сумської області загальною площею 218,0кв.м.

1.2.

Місцезнаходження об’єкта

41437, Україна, Сумська область, Шосткинський район, с. Іващенкове,                   вул. Нова, 8-А

1.3.

Інформація про договори оренди

Будівля – 218,0 кв.м.  перебуває в оренді

1.4.

Відомості про земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації

Земельна ділянка Березівської сільської ради:

  1. площею 0,2га, кадастровий номер 5921583000:01:001:0036, цільове призначення -  03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, передається в оренду

1.5.

План та фотографічне зображення об’єкта приватизації

Додається

1.6.

Найменування балансоутримувача об’єкта приватизації

 

Управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради

1.7.

Адреса балансоутримувача:

41437, Україна, Сумська область, Шосткинський р-н , с. Береза, вул. Довженка, буд. 2

1.8.

Електронна адреса балансоутримувача

bereza_gkh@ukr.net

2.

Інформація про аукціон:

2.1.

Спосіб, дата та час проведення аукціону

Об’єкт пропонується до продажу шляхом проведення аукціону з умовами в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ».

Дата проведення аукціону: 08.04.2024 року

(не раніше 5 робочих днів та не пізніше 20 робочих днів з дня опублікування інформаційного повідомлення

Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою.

У разі якщо об’єкт, який пропонувався до продажу на аукціоні не продано, проводиться повторний аукціон із зниженням стартової ціни на 50 %.

У разі якщо об’єкт не продано на повторному аукціоні із зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

У разі якщо аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій визнано таким, що не відбувся, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону, проводиться повторний аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій із зниженням стартової ціни, визначеної відповідно до цього пункту, на 50 відсотків.

2.2.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні (подання цінових аукціонних пропозицій)

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

3.

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта

3.1.

Умови продажу:

Аукціон проводиться відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», згідно з Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432.

Покупець об’єкта малої приватизації має відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Переможець електронного аукціону:

  • підписує протокол про результати електронного аукціону та подає його оператору електронного майданчика, через якого ним подано цінову пропозицію, протягом трьох робочих днів з дня, наступного за днем його формування електронною системою;

  • сплачує на відповідний поточний рахунок  Березівської сільської ради  ціну продажу об'єкта приватизації, протягом 20 (двадцяти) робочих  днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону;

  • укладає договір купівлі –продажу об’єкта малої приватизації з органом приватизації протягом 25 робочих днів з дня формування протоколу про результати електронного аукціону;

  • у разі придбання об’єкта приватизації за рахунок залучених коштів покупець повинен також подати інформацію про відповідного кредитора, а також документальне підтвердження, що такий кредитор погоджується надати відповідний обсяг фінансування у разі, коли такого учасника буде обрано переможцем аукціону. Кредитором не може бути особа, яка не може бути покупцем відповідно до статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»;

  • у разі відмови переможця аукціону від підписання протоколу аукціону або від укладення договору купівлі-продажу, або у разі несплати ним ціни продажу об’єкта приватизації у встановлений строк, що підтверджується відповідним актом, такий учасник та його кінцевий бенефіціар позбавляються права на участь у подальших аукціонах з продажу цього об’єкта. Гарантійний внесок йому не повертається та підлягає перерахуванню на рахунок Березівської сільської ради.

  • покупцеві, який придбав об’єкт приватизації та підписав договір купівлі-продажу гарантійний внесок зараховується під час розрахунку за придбаний об’єкт;

  • згідно із ч.4 ст. 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»:  «Усі пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу витрати у випадках, якщо нотаріальне посвідчення договору передбачено законодавством, покладають на покупця»

3.2.

Стартова ціна об’єкта малої приватизації для кожного із способів продажу

аукціон з умовами

88 400,00грн. (без ПДВ)

аукціон зі зниженням стартової ціни

44 200,00грн. (без ПДВ)

аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

44 200,00грн. (без ПДВ)

повторний аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

44 200,00грн. (без ПДВ)

3.3.

Розмір гарантійного внеску для кожного із способів продажу (20% від стартової ціни)

аукціон з умовами

17 680,00 грн. (без ПДВ)

аукціон зі зниженням стартової ціни

8 840,00 грн. (без ПДВ)

аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

8 840,00 грн. (без ПДВ)

повторний аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

8 840,00 грн. (без ПДВ)

Для об’єкта малої приватизації, два аукціони з продажу якого визнані такими, що не відбулися, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону, розмір гарантійного внеску встановлюється в розмірі, який є більшим:

50 відсотків стартової ціни об’єкта малої приватизації;

30 розмірів мінімальних заробітних плат станом на 1 січня року, в якому оприлюднюється інформаційне повідомлення.

3.4.

Розмір реєстраційного внеску (0,2 мінімальної зарплати на 01 січня поточного року)

1420,00грн.

3.5.

Умови продажу об’єкта малої приватизації для кожного із способів продажу:

1)до підписання договору купівлі-продажу покупець повинен відшкодувати Організатору торгів витрати на підготовку лота в сумі: на технічну інвентаризацію об’єкта – 5500,00грн. з ПДВ, на незалежну оцінку об’єкта – 5000,00 без ПДВ.

Реквізити для оплати:

Одержувач: Березівська сільська територіальна громада

Банк одержувача: ДКСУ

Назва рахунка: ГУК Сум. обл../Березівська СТГ/24060300

Код ЄДРПОУ: 37970404

Рахунок: UA108999980314020544000018468

Код доходу: 24060300 Інші надходження

Призначення платежу:

*;101;ЄДРПОУ платника; 24060300; Інші надходження.

2) після набуття права власності на об’єкт покупець зобов’язаний укласти договір оренди земельної ділянки під об’єктом приватизації.

3)договір оренди майна від 16.12.2019  укладеного між управлінням житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівськї сільської ради та ФОП Пугачем Є.І. зберігає чинність для нового власника приватизованого майна, а в разі якщо покупцем переданого в оренду об’єкта є орендар, дія відповідного договору припиняється з дня, за яким об’єкт оренди переходить у його власність.

 

4.

Додаткова інформація

4.1.

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номер рахунку у національній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних та реєстраційних внесків

Реквізити для оплати:

Одержувач: Березівська сільська територіальна громада

Банк отримувача: ДКСУ

Назва рахунка: ГУК Сум. обл../Березівська СТГ/31030000

Код ЄДРПОУ: 37970404

Рахунок:UA428999980314151905000018468

Код доходу: 31030000 -  Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності

Призначення платежу:

*;101;ЄДРПОУ (ідентифікаційний код) платника; 31030000; реєстраційний/ гарантійний внесок за участь в електронному аукціоні щодо приватизації нежитлової будівлі по                           вул. Нова, 8-А у с. Іващенкове Шосткинського району Сумської області площею 218,0 кв.м.

4.2.

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номер рахунку у національній валюті, відкритого для внесення переможцем аукціону розрахунку за придбаний об’єкт:

 

Реквізити для оплати:

Одержувач: Березівська сільська територіальна громада

Банк одержувача: ДКСУ

Назва рахунка: ГУК Сум. обл../Березівська СТГ/31030000

Код ЄДРПОУ: 37970404

Рахунок:UA428999980314151905000018468

Код доходу: 31030000 -  Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності

Призначення платежу:

*;101;ЄДРПОУ платника; 31030000; кошти за придбання нежитлової будівлі по вул. Нова, 8-А у с. Іващенкове Шосткинського району Сумської області загальною площею 218,0 кв.м.

4.3.

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням:

https://info.prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

4.4.

Час і місце проведення огляду об’єкта

З 9:00 до 16:00,  вул. Нова, 8-А, с. Іващенкове Шосткинського району Сумської області

4.5.

Найменування організатора аукціону:

Управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради

4.6.

Місцезнаходження організатора аукціону:

Вул. Довженка, 2, с. Береза, Шосткинський район, Сумська область, 41400

4.7.

Адреса веб-сайту:

https://berezivska-gromada.gov.ua/

4.8.

Номер телефону

05444 -3 -13- 23, 05444 -2- 22 -08

4.9.

Час роботи служби з організації аукціону :

З 09:00 до 16:00 в робочі дні

4.10.

Прізвище, ім’я, по батькові контактної особи організатора аукціону, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта:

Калач Михайло Володимирович

4.11.

Адреса електронної пошти:

bereza_gkh@ukr.net

5.

Технічні реквізити інформаційного повідомлення

5.1.

Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації

22.03.2024 № 54

5.2.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі

RAS001-UA-20230627-50428

5.3.

Період між аукціонами :

  • аукціон з умовами – аукціон зі зниженням стартової ціни – 5 робочих днів з дня його оголошення;

  • аукціон зі зниженням стартової ціни – аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 5 робочих днів з дня його оголошення;

  • аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій та повторний аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій -5 робочих днів з дня його оголошення

5.4.

Крок аукціону для кожного із способів продажу (1% від стартової ціни продажу)

  • на аукціоні з умовами :  884,00  грн. без ПДВ

  • на аукціоні зі зниженням стартової ціни 442,00 грн. без ПДВ

  • на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій 442,00 грн. без ПДВ

  • на повторному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій 442,00 грн. без ПДВ

5.5.

Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна об’єкта на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій становить – 1 крок

5.6.

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір

https://info.prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь