A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Увага! Фінансова підтримка для невеликих фермерських господарств

Дата: 08.12.2023 14:45
Кількість переглядів: 50

У 2024 році в рамках бюджетної підтримки Світового банку планується пряма фінансова підтримка найбільш вразливої групи агропідприємств - невеликих фермерських господарств, які обробляють до 120 гектарів землі.

Вони отримають одноразову виплату в розмірі 4 тисячі гривень на гектар. А ті, які знаходяться на деокупованих територіях, - 8 тисяч на гектар.

Процедура прийому заявок та оформлення виплат буде здійснюватись відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» підтримка надаватиметься у вигляді окремої бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) виробникам сільськогосподарської продукції, що мають у власності/користуванні до 120 га для провадження сільськогосподарської діяльності на територіях окремих районів ряду областей, на яких відповідно до наказу Мінреінтеграції від 22.12.2022 № 309, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 23.12.2022 за № 1668/39004, завершені бойові дії та припинена їх можливість, завершена тимчасова окупація.

Виплати будуть здійснюватись через Український державний фонд підтримки фермерських господарств виробникам с/г продукції, зареєстрованим у ДАР.

Ці заходи мають допомогти виробникам і в наступному році забезпечити виробництво достатньої кількості агропродукції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь