Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ЗАБОРОНИ НА ЛОВ РІЧКОВИХ РАКІВ

Дата: 28.11.2023 15:31
Кількість переглядів: 69

З метою забезпечення охорони річкових раків під час їх природнього відтворення, збільшення їх запасів з 01 грудня 2023 року у Сумській області розпочинається заборона на лов річкових раківна період їх спарювання, виношування ікри та першої линьки у водних об’єктах Сумської області. Заборона триватиме до 30 червня 2024 року.

Для збереження водних біоресурсів Управлінням Державного агентства меліорації та рибного господарства у Сумській області видано відповідний наказ від 20.11.2023 № 113 «Про встановлення терміну заборони на лов річкових раків у період їх природного відтворення та першої линьки у 2023-2024 роках», де зазначено, що державні інспектори відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» забезпечать здійснення заходів щодо посилення охорони річкових раків під час їх природного відтворення та забезпечать контроль за випуском у живому вигляді річкових раків у разі їх потрапляння до уловів під час здійснення любительського, спортивного або промислового рибальства.

Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватися встановленої заборони на вилов водних біоресурсів. У разі виявлення порушень, особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з нормами чинного законодавства.

Про всі факти порушень, просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» Рибоохоронного патруля: (096) 838-25-70, (0542) 77-17-15 та інші природоохоронні органи.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь