A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

СВЯТО РОДИННОГО ЗАТИШКУ ТА ДИТЯЧОЇ НАДІЇ

Дата: 03.10.2016 14:55
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Батьки-вихователі та вихованці дитячих будинків сімейного типу з села Іващенкового Глухівського району взяли участь в заходах з нагоди Дняусиновлення, які відбулися в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва.

В останній день вересня в країні відзначається День національного усиновлення. Це особливе свято для багатьох дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, і для тих сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих.

На сьогодні в Глухівському районі проживають 8 усиновлених дітей, 43 дітлахів виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників, 28 неповнолітніх передані на виховання прийомних батьків та батьків-вихователів.

У День усиновлення батьки-вихователі та вихованці дитячих будинків сімейного типу Мешкових та Ковтунів з села Іващенкового Глухівського району приймали вітання від керівництва обласної державної адміністрації в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва.

З нагоди свята родини насолодились цікавою концертною програмою та отримали подарунки від Березівської сільської ради Глухівського району.

(джерело: http://glh.sm.gov.ua/)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь