A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Увага! Важлива інформація

Дата: 21.03.2018 15:48
Кількість переглядів: 669

Шановні жителі Березівської громади!

      Статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено, що до відання виконавчих органів об’єднаних територіальних громад належать здійснення на відповідних територіях контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення у порядку, встановленому законодавством та накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення.
26 квітня 2017 року Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову № 295 «Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», якою затверджено Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю.
Державний контроль за додержанням законодавства про працю здійснюється у формі проведення інспекційних відвідувань та невиїзних інспектувань інспекторами праці.
Березівською сільською радою передбачено покладення обов’язків інспектора праці на головного спеціаліста – бухгалтера управління фінансів та економічного розвитку Березівської сільської ради.
Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності продовжено до 31 грудня 2018 року.
Водночас, Постановою КМУ від 18.12.2017 року № 1104 затверджено перелік органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», в якому виконавчі органи об’єднаних територіальних громад в 2018 році звільнені від мораторію проведення заходів із здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю. 
За додатковою інформацією звертатись за телефоном: (05444) 2 22 04.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь