A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Обмінялися досвідом

Дата: 23.10.2017 11:41
Кількість переглядів: 701

У Березівській об’єднаній територіальній громаді активно працювала обласна школа молодого вчителя.

18 жовтня 2017 року на базі Березівського навчально-виховного комплексу за сприяння Березівського методичного кабінету відбулось засідання обласної школи молодого вчителя з питання «Формування у старшокласників уміння використовувати інформаційні ресурси у процесі вивчення історії».
В його роботі взяли участь методист з історії та основ правознавства Сумського ОІППО Третьякова О.В., завідувач кафедри історії, правознавства та методики викладання Глухівського НПУ ім. О. Довженка, доктор історичних наук, професор Абакумова В.І., молоді фахівці-історики з Шосткинського, Роменського, Недригайлівського, Кролевецького, Глухівського районів, Березівської об’єднаної територіальної громади.
Досвідом роботи з питання використання інформаційних ресурсів у процесі навчання всесвітній історії у ЗНЗ ділився учитель історії Слоутського НВК, старший вчитель, кандидат педагогічних наук Гриценко А.П. Молодий фахівець історії цього навчального закладу Понирко М.П. ознайомив присутніх зі шляхами активізації евристично-пошукової діяльності засобами аналізу історичних документів. Цікавим та нетрадиційним був виступ молодого фахівця Березівського НВК Шумицької О.Л., яка поділилась досвідом участі та ведення вебінарів всеукраїнського масштабу.
Практична частина заходу була присвячена вікі-тренінгу «Як створювати та редагувати статті у Вікіпедії». Під керівництвом Гриценка А.П. молоді фахівці із задоволенням практикували роботу на різних платформах вікіпедії, написання статей тощо.
Засідання обласної школи завершилось обміном думками та підведенням підсумків, де кожен слухач поділився приємними враженнями та набутим досвідом від заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь