A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Обговорили просторове планування

Дата: 18.10.2017 11:28
Кількість переглядів: 697

Чимало корисної інформації отримали представники Березівської громади під час конференції на тему «Нова система просторового планування як інструмент розвитку об’єднаних територіальних громад».

Понад вісімдесят учасників з усіх областей України завітали 6 жовтня на конференцію «Нова система просторового планування як інструмент розвитку об’єднаних територіальних громад», що відбулася в рамках Міжнародного ЕкспоФоруму «Будівництво. Архітектура. Нерухомість» у столичному виставковому центрі КиївЕкспоПлаза. До її роботи були залучені представники Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Асоціації міст України, Будівельної палати України, проектних організацій та будівельних компаній.
Серед основних питань для обговорення: розвиток територій об'єднаних територіальних громад, забезпечення реального зв’язку програм соціально-економічного розвитку із документацією з просторового планування, створення прозорого та неконфліктного механізму врахування громадських інтересів при розробленні та затвердженні документації з просторового планування, актуальні питання планування інвестиційного розвитку громади та інші. Можливість обговорити ці актуальні питання просторового розвитку ОТГ мав і начальник відділу архітектури, містобудування та ЖКГ Березівської сільської ради Василь Понирко.
Після завершення першої сесії конференції учасники мали змогу поставити запитання виступаючим та отримати вичерпні відповіді. На другому дискусійному майданчику присутні розглянули інструменти для розвитку об’єднаних територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь