A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

2-3 ГРУДНЯ НА СУМЩИНІ ОЧІКУЄТЬСЯ УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 01.12.2016 17:07
Кількість переглядів: 619

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО терміново скликав засідання оперативного штабу з метою забезпечення невідкладного реагування на можливі наслідки негоди

За інформацією українського Гідрометцентру протягом 2-3 грудня у зв’язку з переміщенням циклону з північного заходу на більшій частині території країни очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу, ожеледь, хуртовини та пориви вітру до 17-22 м/с. Приріст снігового покриву становитиме 15-20 сантиметрів.

Микола Клочко доручив відповідальним структурам забезпечити своєчасний моніторинг ситуації та можливого впливу погодних умов на стале функціонування систем життєзабезпечення, енерго-, водопостачання,  транспортного сполучення.

Усі комунальні служби, аварійно-відновлювальні бригади мають бути напоготові, аби вчасно та оперативно відреагувати на всі нештатні ситуації, спричинені ускладненням погодних умов. У разі необхідності буде також розгорнуто роботу пунктів обігріву.

Як поінформував начальник Сумського обласного центру з гідрометеорології Олександр ПОНОМАРЬОВ, ускладнення погодних умов очікується вже 1 грудня, активності ж циклон набере 2 грудня, поширившись і на територію Сумщини. Погодні умови характеризуватимуться ожеледицею, ожеледдю, налипанням мокрого снігу. Завтра вдень буде хмарно з проясненнями, сніг, слабка хуртовина, вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря по області становитиме від 4 градусів морозу до 1 градусу тепла.

3 грудня очікується також хмарна погода, вночі сильний сніг, вдень сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер вночі буде південно-західний, вдень – північно-західний 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с.

На час негоди жителів області закликають утриматися від дальніх поїздок, а у разі такої потреби необхідно дотримуватись заходів безпеки.

Фото без опису

 

(джерело:http://sm.gov.ua/uk/oda.html)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь