A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ЗАПРОШУЄТЬСЯ ГРОМАДСЬКІСТЬ ДО КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 08.11.2016 17:04
Кількість переглядів: 631

Сумська облдержадміністрація запрошує громадські об’єднання подати своїх представників для включення до складу конкурсної комісії на зайняття вакантних посад заступників голів районних державних адміністрацій Сумської області     

Комітет з відбору представників громадських об’єднань до складу конкурсних комісій на зайняття вакантних посад державної служби, які утворюються головою облдержадміністрації (далі – Комітет), оголошує відбір кандидатів від громадських об’єднань для включення їх до складу конкурсної комісії на зайняття вакантних посад заступників голів районних державних адміністрацій Сумської області (далі – Конкурсної комісії), утвореної розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації від 27.10.2016 № 539-ОД.

Конкурсний відбір буде проведено 9 грудня 2016 року в Сумській обласній державній адміністрації, кабінет 59 (адреса: м. Суми, пл. Незалежності, 2).

Вимоги до громадських об’єднань, які мають право висувати кандидатів для включення до складу конкурсної комісії, до кандидата від громадського об’єднання для включення до складу конкурсної комісії і перелік документів громадського об’єднання, а також документів щодо кандидата визначаються згідно з Порядком обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсних комісій з відбору осіб на зайняття посад державної служби, затвердженого наказом Національного агентства України з питань державної служби від 12.04.2016 № 76.

Допущеними до участі у відборі представників громадських об’єднань до складу Конкурсної комісії вважаються ті громадські об’єднання та їх кандидати, що відповідають встановленим цим Порядком вимогам.

Заміна кандидатур для участі у відборі представників громадських об’єднань до складу Конкурсної комісії не допускається.

Відповідальна особа для надання додаткової інформації з питань проведення відбору представників громадських об’єднань до складу конкурсної комісії - Бєляєв Андрій Олександрович, заступник начальника відділу з управління персоналом апарату Сумської обласної державної адміністрації, секретар комітету. Службовий телефон: 63-17-06, факс: 63-17-07, е-пошта: kdr@sm.gov.ua

Строк подання громадськими об’єднаннями заяв для участі у конкурсі - до 28 листопада 2016 року включно.

Відповідно до розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 27.10.2016 № 240 до складу Конкурсної комісії може бути включено одного представника від одного громадського об’єднання.

Заяви та інші документи згідно з вищенаведеними вимогами подаються представником громадського об’єднання або надсилаються поштою за адресою: м. Суми, пл. Незалежності, 2, Сумська обласна державна адміністрація, каб.20.

( джерело:http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/11835-zaproshuyemo-hromadskist-do-konkursnoyi-komisiyi.html)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь