A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«З піснею до Перемоги»

Дата: 07.11.2023 15:29
Кількість переглядів: 73

У суботу, 4 листопада, слоутчани об’єдналися серцями під час благодійного концерту «З піснею до Перемоги» в прагненні допомогти Збройним силам.

Благодійний концерт є маленькою підтримкою для наших захисників. І розпочали ми його головною піснею держави, Державним Гімном України.

Також вшанували хвилиною мовчання всіх захисників і захисниць нашої України, нашого села, які віддали свої життя за волю, за незалежність і загинули від рук російських окупантів.

Місцеві таланти підготували глядачам насичену програму, сповнену патріотизмом та вірою в світле майбутнє України. В місцевому Будинку культури дзвінко лунали пісні, що славлять мужніх воїнів України та підтримують родини тих, хто чекає своїх рідних з передової.

Цікавою «родзинкою» концерту став виступ козацького клубу «Гарда» з літературно – музичною композицією «Котигорошко» (Керівники Роман Дзекелєв та Сергій Маслюк).

У вітальному слові староста Слоутського старостинського округу Людмила Горобченко подякувала, кожному, хто долучається до доброї справи допомоги нашим хлопцям, адже вони щодня, щохвилини, щосекунди роблять усе аби наблизити Перемогу.

У фойє закладу культури була встановлена скринька, де кожен бажаючий мав можливість долучитися до благодійності та внести свою частинку у спільну Перемогу.

Виручені кошти з концерту в сумі 7400 гривень підуть на потреби військовослужбовців Збройних Сил України.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, за активність, ініціативність і підтримку наших Збройних Сил! Дякуємо за допомогу та патріотизм!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь