A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі

Дата: 20.07.2023 12:11
Кількість переглядів: 278

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: Комунальне підприємство «Господар 1»

місцезнаходження замовника: вул. Шкільна, 18, с. Слоут, Шосткинський р-н., Сумська обл., Україна, 41436

ідентифікаційний код замовника: 38869592

категорія замовника: замовник, що здійснює діяльність в окремих сферах господарювання

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Трактор КАТА КВ904 (або еквівалент) з навісним та причепним обладнанням (код за ДК 021:2015 16710000-5 Мотоблоки).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями згідно пункту 3 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі - Особливості).

UA-2023-07-18-000668-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1 428 700,00 грн. Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована шляхом збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників або постачальників, в електронних каталогах, в електронній системі Prozorro, а також в комерційних пропозиціях.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик. Закупівля мінітрактору з навісним та причепнимобладнанням з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами Замовника. З метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, передбачається еквівалент або аналог за умов відповідності технічних характеристикам предмету закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі зазначаються у технічному завданні (Додаток №2) до тендерної документації, де конкретизується перелік вимог щодо технічних характеристик та комплектації трактору. Товар повинен бути новим, технічно справним, відповідати вимогам технічних регламентів тощо, мати гарантійну та сервісну підтримку на території України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь