Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Вклонімося ЗАХИСНИКУ!

Дата: 16.06.2023 13:59
Кількість переглядів: 418

Ненависна війна з росією продовжує забирати життя вірних синів та доньок України, в яких попереду мало б бути мирне та щасливе життя.

Із сумом та болем повідомляємо про загибель у важких боях із російськими окупантами ще одного новітнього ГЕРОЯ, жителя села Слоут Березівської територіальної громади, Павла Олександровича Скіпа.

Народився відважний захисник  4 грудня 1986 р. у селі Кісточківка Нижньогірського району у Криму. У 2008 році родина переїхала до Слоута. На захист Батьківщини Павло став узимку 2023 року. 6 червня старший солдат Павло Скіп загинув, прийнявши свій останній бій поблизу Новосілки на Донеччині.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який, не шкодуючи життя, боронив Батьківщину від ворога. Висловлюємо найщиріші співчуття, розділяємо біль втрати разом з рідними та близькими загиблого воїна-захисника.

Хай пам‘ять про героя живе вічно в наших серцях🕯

Прощання із загиблим ЗАХИСНИКОМ Павлом Скіпом відбудеться у суботу, 17 червня, у Слоуті. Розпочнеться церемонія о 13:00 біля будинку, де проживав воїн, по вулиці Озерна, 65. Відспівування пройде о 14:30 у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Просимо гідно зустріти, віддати шану Герою та провести його в останню путь!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь