Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

"Сузір'я талантів"

Дата: 08.06.2023 17:15
Кількість переглядів: 372

У середу, 7 червня,  в Березівській громаді вітали здібну, творчо обдаровану молодь, яка досягла найвищих результатів у інтелектуальних, творчих, спортивних конкурсах, олімпіадах, турнірах, фестивалях, виставках та інших змаганнях на місцевому, обласному та всеукраїнському рівнях.

Програма заходу була насичена і цікава. Для присутніх були проведені показові виступи спортсменів з військово-спортивного багатоборства та боксу, майстер класи з військово-тактичної підготовки від клубу «Мужність».

На тематичній локації від ДСНС України в Сумській області спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі громади та рятувальники м. Глухова провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» з популяризацією професії пожежного – рятувальника. Ознайомили учасників заходу з сучасною ефективною спецтехнікою та професійними обладнанням, яке застосовується при аварійно-рятувальних роботах. Нагадали заходи безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також дії при оголошенні повітряної тривоги.

Інспектори-кінологи кінологічного центру ГУНП в Сумській області зі своїми чотирилапими вихованцями та любитель-кінолог з собакою Норою радували дітвору пошуковими навичками службових собак, елементами дресури і показовим затриманням умовного правопорушника.

Гарному настрою учасників дійства сприяли музичні вітання від вихованців Березівського центру дитячої та юнацької творчості та смаколики і напої кенді-бару.

По завершенню заходу всі охочі приміряли на себе спортивне та професійне спорядження, не оминули можливості фотосесій в обладунках рятувальників та вихованцями кінологічного центру.

Ми радо вітаємо талановиту учнівську молодь. Розвивайтеся, навчайтеся, будьте завжди першими. Дякуємо наставникам, які взяли на свої плечі непростий обов’язок виховувати і розвивати талант, плекати обдарованість; батькам, які пліч-о-пліч йшли разом зі своїми дітьми до цих вершин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь