A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

На підтримку наших захисників

Дата: 09.04.2023 10:59
Кількість переглядів: 280

7 квітня, в день Благовіщення, в Шевченківському СБК пройшов дитячий благодійний концерт та ярмарка " Ми за мир".

Юні аматори сцени заздалегідь готувалися до цього заходу, виготовляли фотозони, прикрашали сцени, наполегливо готували свої концертні номери. Адже для них це була велика відповідальність, це їх перший концерт на великій сцені без дорослих, концерт на підтримку ЗСУ, концерт під час війни. Війна змінила наших дітей, змінила їхні погляди на життя, заставила мислити по іншому. Вони вже з малечку стають патріотами своєї країни і разом з дорослими намагаються наближати Перемогу тут, в тилу. До ярмарки також готувалися відповідально, тому що кожен зацікавлений, щоб більше грошей передати на ЗСУ. І весь товар з ярмарки був розпроданий а присутні на заході односельці залюбки купували і підтримували матеріально дітей.

Півтори години чудового концерту пройшли на одному диханні, глядачі зі сльозами на очах слухали виступи юних аматорів і щедро їм аплодували. Всі пісні та танці, які виконували діти написані зараз, в військовий час і нікого не залишили байдужими. А самі діти раділи кожному своєму виступу і підтримки глядачів. Адже із зали на них дивилися їх рідні, вчителі, друзі. Концерт закінчився але спогади про нього залишаться ще надовго, адже це було так приємно. Гроші в сумі чотири тисячі п'ятьсот будуть перераховані на потреби ЗСУ.

Користуючись нагодою, я щиро дякую батькам за дітей, які займаються в нашому Будинку культури, талановитих дітей. Вони як ті бджілки відвідують репетиції і мають чудові результати.

Так хочеться щоб наші діти були щасливими і ми, дорослі, пишалися ними та їхніми досягненнями. Щоб наші діти більше ніколи не знали війни а небо завжди було мирним. Все буде добре, все буде Україна.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь