A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 12.04.2023 09:54
Кількість переглядів: 663

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі,

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

найменування замовника: КП «Господар 1»

місцезнаходження замовника: вул. Шкільна, 18, с. Слоут, Шосткинський р-н., Сумська обл., Україна, 41436

ідентифікаційний код замовника: 38869592

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Подрібнювач гілок TN-130DKL або еквівалент (код за ДК 021:2015 16160000-4 Садова техніка різна).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями згідно пункту 3 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі - Особливості).

UA-2023-04-10-001794-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 24000,00 грн. Джерело фінансування: власні кошти. Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована шляхом збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі інтернет у відкритому доступі на сайтах виробників або постачальників, в електронних каталогах, в електронній системі Prozorro.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик. Замовник здійснює закупівлю подрібнювача гілок з метою переробки гілок та інших деревних відходів. Закупівля оголошена з певними технічними і якісними характеристиками, що обґрунтовано наявними потребами Замовника з урахуванням віддаленості населених пунктів територіальної громади. З метою дотримання законодавства про захист економічної конкуренції, передбачається еквівалент або аналог за умов відповідності технічних характеристикам предмету закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі зазначаються у технічному завданні (Додаток №2) до тендерної документації, де конкретизується перелік вимог щодо технічних характеристик та комплектації подрібнювача гілок.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь