A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі палива

Дата: 22.03.2023 15:49
Кількість переглядів: 189

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі палива ( Дизельне паливо, паливо моторне альтернативне А-92Е-40, газ вуглеводний скраплений), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:  Комунальне підприємство «Господар 1» Березівської сільської ради, вул. Шкільна, 18, с .Слоут, Шосткінського району, Сумської обл., 41436, код ЄДРПОУ 38869592.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Нафтопродукти за кодом ДК 021:2015 09130000-9 Нафта і дистиляти ( ДК 021:2015:091342-9 Дизельне паливо, 09132000-3Бензин, 09133000-0 Нафтовий газ скраплений) на 2023 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-03-16-001308-а .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 476700,00 грн. (чотириста сімдесят шість тисяч сімсот гривень 00 коп.)

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі проведено статистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби за попередній аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій. 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з дати  укладення договору по 31 грудня 2023 р.

 

Паливо моторне альтернативне А-92Е-40 Турбо за своїми характеристиками і показниками повинен відповідати ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Бензин має бути виготовлений на нафтовій основі, без додавання етанолу.

 

Дизельного паливо за своїми характеристиками і показниками повинне відповідати ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Паливо дизельне має бути виготовлене виключно з нафтової сировини і не повинне містити метилові / етилові естери жирних кислот.

 

Газ вуглеводний скраплений  за своїми характеристиками і показниками повинен відповідати ДСТУ EN589:2017 «Палива автомобільні. Газ нафтовий скраплений. Технічні вимоги та методи контролювання»

 

Крім того, зважаючи на виробничу потребу замовника, відпуск нафтопродуктів замовнику повинен здійснюватись цілодобово, тому замовником встановлена в тендерній документації вимога в частині здійснення поставки згідно з адресою та місцезнаходженням АЗС у межах 17км. від с. Слоут, Шосткинського району, Сумської області.  

 

З метою забезпечення якості предмета закупівлі на постачальника покладається обов’язок забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару.

 

 

Примітка: будь-яке посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника в цій закупівлі застосовується із виразом «або еквівалент».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь