A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Благодійний концерт на підтримку воїнів

Дата: 22.03.2023 17:00
Кількість переглядів: 371

Після повномасштабного вторгнення окупантів на територію миролюбивої України кожен свідомий українець має вибір: або ти в Збройних Силах України, або безупинно допомагаєш Збройним Силам України. Адже саме нашим відважним захисникам ми завдячуємо за кожен світанок.

Цими днями для мешканців села Слоут випала можливість не лише допомогти Збройним Силам України, а й послухати українську музику. Так, в Слоутському сільському будинку культури відбувся благодійний весняний концерт на підтримку наших воїнів.

Захід зібрав шанувальників і прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців, а вони, у свою чергу, подарували глядачам цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва. Кожен номер – то яскрава окраса миттєвостей програми.

У півтори годинному концерті на підтримку України для місцевих мешканців та гостей виступили працівники культури та аматори сцени Слоутського БК.

Родзинкою благодійного весняного концерту «А,вже весна, а вже красна» став виступ маленької чотирьох річної зірочки з повітряної гімнастики рекордсменки і чемпіонки України Соломії Фурси, яка виконувала цирковий номер на повітряних ланцюгах.

Упродовж концерту вдалося зібрати 9400 гривень, що вкотре доводить небайдужість громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти передані на потреби наших захисників.

Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

Лише разом і лише до нашої Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь