A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

У навчальному закладі Березівської громади відкрили перший клас безпеки

Дата: 17.02.2023 16:56
Кількість переглядів: 454

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Тому, в межах реалізації всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України, ухваленого розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік», підписання Меморандуму про подальше партнерство між Сумською обласною поліцією та Березівською сільською радою у Березівському НВК відбулося відкриття класу безпеки.

На захід завітав інспекторський склад Шосткинського районного управління ГУ ДСНС України в Сумській області. Вихователь безпеки Березівського НВК Павло Рибалко наголосив, що безпека дітей є одним із головних пріоритетів у роботі як освітян, так і поліції. А профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

Спеціалісти нагадали всім присутнім основні правила безпечної поведінки вдома, в громадських місцях та на подвір’ї.

Основну увагу вони звернули на небезпеку, яку несуть у собі вибухонебезпечні предмети та пояснили основні правила безпечної поведінки при виявленні небезпечних знахідок.

Зустріч пройшла у формі діалогу. Гості подарували дитячий комплект екіпіровки пожежного, наочність для проведення занять з мінної безпеки, дидактичні матеріали від фонду ЮНІСЕФ. Діти отримали літературу з корисною інформацією.

Дякуємо співробітникам Шосткинського районного управління ГУ ДСНС України в Сумській області за подарунки та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю (за інформацією Березівського НВК).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь