A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ІНСТРУКЦІЯ для подання Інформації про заборгованість із заробітної плати на Порталі електронних сервісів Мінекономіки

Дата: 14.02.2022 08:57
Кількість переглядів: 405

ІНСТРУКЦІЯ

для подання Інформації про заборгованість із заробітної плати  на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (https://my.gov.ua/)

 

Подача в електронному вигляді звіту «Інформація про заборгованість із заробітної плати підприємств (установ, організацій)» здійснюється через персональний кабінет користувача на Порталі електронних сервісів Мінекономіки (далі – Портал).

 

І. Реєстрація персонального кабінету

Зареєструватися та створити персональний кабінет на Порталі можна натиснувши кнопку «Зареєструватися» у правому верхньому кутку головної сторінки (див. Мал.1) або «Увійти до кабінету», потім – «Реєстрація».

Фото без опису

Мал.1

Інструкції щодо реєстрації та створення персонального кабінету користувача розташовано в підрозділі «Інструкції» в підвалі головної сторінки «Реєстрація» (див. Мал.2).

Фото без опису

Мал.2

Подання звіту

1.На головній сторінці Порталу у лівому верхньому куті зайдіть в розділ «Послуги онлайн».

Серед наведених рубрик оберіть  «Подання звітності» «Надання інформації про заборгованість із заробітної плати» (див. Мал.3).

Фото без опису

Мал.3

  1. Далі оберіть звіт, який Вам необхідно подати, а саме: «Інформація про заборгованість із заробітної плати підприємств (установ, організацій)». Натиснувши на  назву звіту Ви перейдете на сторінку з описом послуги (див. Мал.4).
  2. На сторінці з описом звіту необхідно натиснути кнопку «Замовити послугу» (див. Мал.4).

Фото без опису

Мал.4

Якщо користувач не зайшов при вході на Портал в свій електронний кабінет, то з’явиться вікно з проханням увійти в свій персональний кабінет для можливості здійснювати подальші кроки з подання електронного звіту.

  1. Після натискання кнопки «Замовити послугу» відкриється сторінка з електронною формую звіту (див. Мал.5), яку необхідно заповнити в повному обсязі.

В основному поля електронної форми заповнюються особисто, у деяких - необхідно обрати потрібний елемент з випадаючого списку, наприклад, поля Назва ЦОВВ, якому підпорядковується підприємство, Частка держави, Регіон тощо.

Якщо користувач не заповнив певні поля електронної форми, то система Порталу підсвічує їх червоним кольором і таким чином вимагає заповнення.

Фото без опису

Мал.5

 

Тривалість сесії при заповненні полів електронної форми триває 30 хв. У разі, якщо користувач не встигає заповнити електронну форму до закінчення терміну дії сесії або необхідно уточнити певну інформацію, користувач може зберегти чернетку заповненої або частково заповненої форми і повернутися до роботи з формою пізніше. Чернетка зберігається в персональному кабінеті користувача на Порталі в розділі «Чернетка» (див. Мал. 6)

Після внесення всієї інформації в електронну форму, необхідно натиснути кнопку «Далі» та підтвердити збереження внесеної інформації (див. Мал.5).

Фото без опису

Мал. 6

  1. Наступним етапом з’явиться сторінка для завантаження електронних документів.

Оскільки форма подання інформації щодо заборгованості з заробітної плати була сформована на попередньому етапі (про що свідчить зелена галочка), а інші документи для подання звітності не потрібні, то у зазначеному вікні необхідно натиснути кнопку «Далі» (див. Мал. 7)

Фото без опису

Мал.7

  1. Далі здійснюється підписання поданої інформації шляхом накладання КЕП (див. Мал. 8).

Для здійснення підпису необхідно обрати акредитований центр сертифікації ключів, який видав КЕП, потім обрати на комп’ютері файл з особистим ключем та ввести пароль.

Для підтвердження того, що підпис КЕП здійснено коректно, система Порталу надає коротке повідомлення, з текстом в якому зазначаються дані підписанта.

Також, на цьому етапі є можливість завантажити та переглянути сформований файл звіту, натиснувши на назву файлу, яка відображається синім кольором.

Після успішного підписання необхідно натиснути кнопку «Далі» і таким чином  відправити форму електронної звітності.

Фото без опису

Мал.8

В персональному кабінеті користувача на Порталі з’явиться запис про те, що здійснено замовлення послуги (вказується назва поданого звіту, дата замовлення (подачі), відображається статус замовлення) (див. Мал. 9).

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь