Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Чому треба найшвидше вакцинуватись літнім людям 60+?

Дата: 01.02.2022 11:25
Кількість переглядів: 802

COVID-19 може бути дуже небезпечним для людей, старших за 60 років, або з хронічними захворюваннями  - бронхіальна астма, діабет, гіпертонія, онкологічні захворювання тощо. Саме тому щепитися від COVID-19 — означає захистити своє життя!

Групою ризику щодо COVID-19 робить людей не вік, а те, що літні люди мають хронічні захворювання. Що більше їх, то більше людина потребує вакцинації від COVID-19 та грипу, пневмококової інфекції, щоб захиститися від тяжкого перебігу коронавірусного захворювання або ймовірної смерті від нього. Адже вже відомо, 7 що пацієнти, у яких є діабет або інші захворювання, від COVID-19, на жаль, гинуть частіше і швидше, ніж люди без цих хвороб, і що лікувати їх набагато тяжче. Вакцини від COVID-19 були винайдені передусім для людей літнього віку з усім їхнім «букетом» хронічних захворювань. Тож вакцинувати таких людей безпечно.

Нагадуємо, що отримати щеплення проти COVID-19 можна

на базі Березівської АЗПСМ за адресою: с. Береза, вул. Довженка, 1г. У пункті вакцинації щеплюють усіх охочих віком від 18 років.  Графік роботи пункту вакцинації: понеділок - субота:   9:00 – 15:00. У неділю щеплення проводяться мобільною бригадою за попереднім записом.

Щоб записатись на вакцинацію та отримати інформацію про наявність вакцини слід звернутися за телефоном: 05444 67-5-32.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь