A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Навчання фахівців Глухівської МРФ щодо патронату над дитиною

Дата: 24.12.2021 15:29
Кількість переглядів: 395

23 грудня 2021 року заступником директора  Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Валентиною Шляхтун, спільно з завідуючою відділення соціальної роботи Березівської сільської ради Катериною Матковською, відбулося навчання фахівців філії щодо патронатного виховання як одного із виду форм зайнятості.                          

Так, 20 серпня 2021 вийшла постанова Кабінету Міністрів України № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною».

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Пошук кандидатів у патронатні вихователі та первинний відбір забезпечує служба у справах дітей у співпраці, зокрема з центром зайнятості.

Пошук кандидатів у патронатні вихователі на рівні територіальної громади проводиться шляхом інформаційних кампаній, співбесід і консультацій з особами, які виявили бажання виконувати обов’язки патронатного вихователя, зокрема з числа безробітних.

Спеціалісти центру зайнятості повинні будуть інформувати безробітних про такий вид зайнятості, як патронатне виховання. Зокрема, хто може бути кандидатами у патронатні вихователі та хто не відповідає даним умовам, що необхідно, щоб взяти участь у патронатному вихованні, куди подавати документи, яку соціальну допомогу та грошове забезпечення отримує патронатний вихователь, що він зобов’язаний забезпечити для дитини.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь