A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Служба зайнятості: «Попереджаємо торгівлю людьми»

Дата: 29.11.2021 14:15
Кількість переглядів: 553

Однією з проблем, що стоять сьогодні перед Україною та світовою спільнотою, є торгівля людьми. Проблема є досить актуальною, адже багато наших співвітчизників здійснюють трудову діяльність у нашій країні та за її межами у статусі нелегальних працівників. 

У рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» начальником відділу активної підтримки безробітних Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Аллою Гулаковою разом  з провідним фахівцем соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради Світланою Ніколаєнко для безробітних громадян, які зареєстровані в центрі зайнятості  25 листопада 2021 року проведено тренінг на тему «Протидія торгівлі людьми». Мета проведення заходу - підвищення рівня поінформованості та усвідомлення гостроти проблеми торгівлі людьми, причин, форм та ознак цього явища.

Присутні не лише познайомились з поняттям «торгівля людьми», дізнались про міфи та факти щодо торгівлі людьми, форми та методи вербування, експлуатації людини, а й при цьому залучились до діалогу, в якому кожен бажаючий мав змогу висловити свою думку, поділитися своїми знаннями. В ході зустрічі присутні переглянули фільм «Життя на продаж», який досить глибоко та наглядно розкриває суть цієї проблеми сьогодення.         

По завершенню семінару присутні отримали інформаційні буклети, що містять корисні поради для тих, хто зібрався за кордон та контактні дані Міжнародних організацій по протидії торгівлі людьми, а також адреси консультативних центрів, телефони «Гарячої лінії».

 

 

 Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь