Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАРЄРИ

Дата: 25.11.2021 15:08
Кількість переглядів: 597

24 листопада 2021 р. фахівці Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості  взяли участь у відкритті «Центру розвитку кар’єри», який створений у стінах Державного навчального закладу «Глухівське вище професійне училище». 

Це вже третій новостворений центр в навчальному закладі. Попередні успішно працюють і сьогодні: деревообробний навчально-практичний центр з упровадження інноваційних технологій, центр військово-патріотичного виховання.

Відкриття Центру відбувалося з онлайн-трансляцією в реальному часі в соціальних мережах, всі зацікавлені мали змогу віртуально взяти участь за наданим посиланням. 

Працівники Центру розвитку професійної кар’єри надавали послуги студентській та учнівській молоді: визначення професійних інтересів, поради у виборі професій, навички   з техніки пошуку роботи.

На засіданні круглого столу обговорювались питання профорієнтації молоді, ролі професійно-технічної освіти в регулюванні професійно-кваліфікаційного дисбалансу на ринку праці. Присутніми на заході були заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості Ірина АРСЬОНОВА, методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Галина ДОКТОРОВИЧ та представник від роботодавців Вікторія Лещенко.

На  майстер-класі з виготовлення годівнички для птахів  бажаючі спробували себе у професії столяра: фрезерували, випилювали, свердлили.

Сьогодні велика увага в країні відводиться реформам у сфері професійно-технічної освіти і відкриття даного центру в цей період є дуже доцільним. Це допоможе у працевлаштуванні молоді та випускників для досягненні їх кар’єрних цілей, а роботодавцям допоможе знайти висококваліфікований персонал.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь