A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Змагалися юні спортсмени

Дата: 11.10.2021 13:15
Кількість переглядів: 1429

У п’ятницю, 8 жовтня, у с. Шевченкове відбулися змагання з легкоатлетичного кросу в залік Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Березівської сільської ради 2021-2022 навчального року.

Забіги проводилися на дистанцію 1000 м для юнаків молодшої групи та дівчат молодшої і старшої груп, 1500 м для юнаків старшої групи. В особистому заліку призові місця розподілилися наступним чином. У молодшій групі серед дівчат 1 місце посіла Анжеліка Єпишко (Первомайський НВК), 2 місце - Анастасія Войцеховська (Шевченківський НВК), 3 місце - Юлія Липедату (Шевченківський НВК). Першим серед юнаків став Ярослав Майборода (Шевченківський НВК), другу сходинку посів Сергій Петренко (Слоутський НВК), третю - Іван  Стокальський (Шевченківський НВК).

У старшій групі серед дівчат перемогла Ангеліна Ляшко (Слоутський НВК), другою фінішувала Дар'я  Прокопенко (Шевченківський НВК), третьою Анастасія Чубун (Шевченківський НВК). Серед юнаків 1 місце – у Михайла Мацугіна (Слоутський НВК), друге – у Олександра Журавля (Шевченківський НВК), 3 місце – у Артема Вавіло (Березівський НВК).

У загальному заліку кращою в молодшій групи стала команда Шевченківського НВК, другими стали спортсмени з Первомайського НВК, третіми – учні Слоутського НВК. У старшій групі золото у школярів Слоутського НВК, срібло – у спортсменів Шевченківського НВК, бронза – у учнів  Березівського НВК. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради. Вітаємо учасників змагань з гарними результатами та бажаємо успіхів у навчанні та подальших спортивних здобутків.

Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, трава и дерево)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь