Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Змагалися юні спортсмени

Дата: 11.10.2021 13:15
Кількість переглядів: 1464

У п’ятницю, 8 жовтня, у с. Шевченкове відбулися змагання з легкоатлетичного кросу в залік Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Березівської сільської ради 2021-2022 навчального року.

Забіги проводилися на дистанцію 1000 м для юнаків молодшої групи та дівчат молодшої і старшої груп, 1500 м для юнаків старшої групи. В особистому заліку призові місця розподілилися наступним чином. У молодшій групі серед дівчат 1 місце посіла Анжеліка Єпишко (Первомайський НВК), 2 місце - Анастасія Войцеховська (Шевченківський НВК), 3 місце - Юлія Липедату (Шевченківський НВК). Першим серед юнаків став Ярослав Майборода (Шевченківський НВК), другу сходинку посів Сергій Петренко (Слоутський НВК), третю - Іван  Стокальський (Шевченківський НВК).

У старшій групі серед дівчат перемогла Ангеліна Ляшко (Слоутський НВК), другою фінішувала Дар'я  Прокопенко (Шевченківський НВК), третьою Анастасія Чубун (Шевченківський НВК). Серед юнаків 1 місце – у Михайла Мацугіна (Слоутський НВК), друге – у Олександра Журавля (Шевченківський НВК), 3 місце – у Артема Вавіло (Березівський НВК).

У загальному заліку кращою в молодшій групи стала команда Шевченківського НВК, другими стали спортсмени з Первомайського НВК, третіми – учні Слоутського НВК. У старшій групі золото у школярів Слоутського НВК, срібло – у спортсменів Шевченківського НВК, бронза – у учнів  Березівського НВК. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради. Вітаємо учасників змагань з гарними результатами та бажаємо успіхів у навчанні та подальших спортивних здобутків.

Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и на открытом воздухе)

 

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, трава и дерево)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь