Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Березівська територіальна громада підписала Меморандум про співпрацю та партнерство з Національною поліцією

Дата: 10.09.2021 09:59
Кількість переглядів: 1460

У четвер, 9 вересня, відбулася зустріч начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Олександра Анохіна з головами громад Сумщини. Під час заходу в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Сумській області та територіальними громадами. Серед 32 підписантів – і Березівська сільська територіальна громада, яку представляла голова громади Надія Артеменко.

Згідно з Меморандумом, громада забезпечує поліцейського офіцера місцем роботи, житлом, маркує службовий автомобіль розпізнавальними знаками належності до громади. Заробітну плату, оснащення, планшет, доступ до бази даних, підтримку додатковими силами і засобами бере на себе поліція.

Поліцейський офіцер громади 90% часу проводитиме у громаді і буде підзвітний їй. Це буде працівник поліції з усіма передбаченими правами і обов’язками, але житиме і працюватиме він у громаді, якій і з урахуванням специфіки громади надаватиме послуги : від оформлення ДТП до затримання злочинця.

Наразі відкрито подачу онлайн-анкет на участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» для кандидатів із числа поліцейських.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь