A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Ринок праці Сумщини: кого потребує і що пропонує

Дата: 11.08.2021 09:31
Кількість переглядів: 440

 

За інформацією Сумського обласного центру зайнятості, на ринку праці області суттєвимзалишається дисбаланс між попитом та пропозицієюробочоїсили. Станом на 9 серпня 2021 року, в середньому по області, на одневільнеробочемісцепретендує7безробітних (на цю датуминулого року – 14осіб).

Найбільша невідповідність попиту на робочу силу та її пропозиції у професійно-кваліфікаційному розрізі спостерігається серед кваліфікованих робітників сільського господарства (на 1 вакансію претендує19 осіб), законодавців (17 осіб), працівників сфери торгівлі та послуг (12 осіб), технічних службовців, фахівців та представників найпростіших професій (по 10 осіб).

Найбільшихтруднощів з працевлаштуваннямзазнаютьпредставники таких професій: касир, соціальнийробітник, молодшамедична сестра(санітарка), вчитель. Наприклад: для 78безробітнихкасирів на сьогодні є 1 вакансія, для 126соціальнихробітників-4вакансії, для 134безрообітнихсанітарок-2вакансії.

Нестача кадрів спостерігається серед представників таких професій: лікарів загальної практики-сімейних лікарів, електромонтерів, токарів, водіїв тролейбуса, слюсарів-інструментальників, операторів верстатів з програмним керуванням, фрезерувальнків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь