A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

«Сонячний» зустрічає гостей

Дата: 26.07.2021 09:15
Кількість переглядів: 188

 

 

22 липня 2021 року Глухівська міськрайонна філія Сумського обласного центру зайнятості провела виїзну акцію для дітей, що відпочивають у оздоровчому дитячо-юнацькому таборі «Сонячний», що знаходиться в с. Сваркове Шосткинського району. Зустріч проходила у вигляді інтерактивного заходу розважального характеру. Це: конкурси, ігри, творчі завдання, адже застосування зазначених форм профорієнтаційної роботи дозволяє дітям отримати цікаву й корисну інформацію про світ професій, а також сприяє реалізації творчого потенціалу школярів.

Учасники заходу брали активну участь у рухливих профорієнтаційних іграх «Відгадай професію» та «Професійні вміння». Тут школярі демонстрували винахідливість та мали можливість поміркувати, які саме здібності потрібні для тієї чи іншої професії.

Із задоволенням учні грали в ігри «Продовжи прислів?я», «Професії від А до Я», «Предмети та професії», відгадували загадки та ребуси на професійну тематику; взяли участь у професійній вікторині. Дітлахи охоче розглянули кроки до зваженого рішення при виборі професії.

Першочергова увага, під час проведення акції, приділялась роз'ясненню важливості вибору професії та послуг служби зайнятості для школярів. Проведений захід змусив кожного учасника замислитись над тим, яке це серйозне і важливе питання - вибір професії.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь