A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

У Березі відбулось масштабне святкування Дня села

Дата: 23.08.2021 14:05
Кількість переглядів: 1612

Сказати, що 21 серпня у Березі було весело і цікаво, означає просто промовчати. Організаторам вдалося знайти оригінальний підхід до відзначення Дня села, а жителі з величезним ентузіазмом підтримали це починання.

Вже традиційно свято розпочалось змаганнями з мініфутболу та волейболу. Потому хлопці та дівчата випробовували швидкість та влучність у грі лазертаг разом із військо-патріотичним клубом «Мужність». Для наймолодших гостей цьогорічного свята організатори підготували дитяче містечко: зону дитячих розваг з батутами, фарби холі, конкурси, аквагрим та інше.

Урочиста частина заходу відбулася у парку культури та відпочинку, де зібралось чимало мешканців та гостей села. Зі святом присутніх привітали голова Березівської територіальної громади Надія Артеменко, голова Шосткинської районної державної адміністрації Оксана Тарасюк, помічник народного депутата України Андрія Деркача Валентин Добров, представники Сумської обласної організації партії «Слуга Народу» та директор ТОВ «Голландська аграрна компанія» Олександр Кириндась. Вітаючи березівців, Надія Михайлівна подякувала людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Миру, злагоди та процвітання селу бажали всі виступаючі, а також вручали грамоти та подарунки за особистий вагомий внесок у розвиток села, активну участь у житті громади та з нагоди свята. Крім того, особливими подарунками відзначили господарів, котрі здобули перемогу у конкурсі на кращу садибу.

Своїм землякам та гостям села аматори сцени Центру культури і дозвілля подарували святковий концерт, родзинкою якого став показ автентичного жіночого вбрання сіл громади. Поряд із цим, бажаючі брали участь у різноманітних майстеркласах від умільців громади та фотографувалися біля креативних яскравих фотозон. Пісенними виступами розважали присутніх артисти вокального ансамблю «Елегія» Сумської обласної філармонії та Ігор Шум. Продовжився вечір яскравим файєршоу та дискотекою під запальні хіти. Позитивних емоцій присутнім додали вогні святкового феєрверку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь