Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 13.08.2021 15:35
Кількість переглядів: 892

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Управління житлово – комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради

41437, Сумська обл., Глухівський р-н, с. Береза, вул. Довженка, 2

код 41829591

юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

код ДК 021:2015: 72410000-7 Послуги провайдерів

Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету

Лот № 1 - ДК 021:2015 72410000-7 Послуги провайдерів (Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету);

Лот № 2  - ДК 021:2015 72410000-7 Послуги провайдерів (Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету);

Лот № 3  - ДК 021:2015 72410000-7 Послуги провайдерів (Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету)

Лот № 4  - ДК 021:2015 72410000-7 Послуги провайдерів (Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету)

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги UA-2021-08-12-006666-a

 

Обґрунтування обсягів закупівлі: Закупівля проводиться з метою підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета розраховано згідно Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості, затвердженого постановою КМУ від 28.04.2021р. № 453 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості», та розпорядження КМУ від 09.06.2021р. № 622-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості»

Загальна очікувана вартість предмета закупівлі:

832 800 грн.(вісімсот тридцять дві тисячі вісімсот грн. 00 коп.),з ПДВ, втому числі очікувана вартість предмета закупівлі за Лотами:

Лот № 1 (с. Горіле) – 250 000 грн. 00 коп. (двісті п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

Лот № 2 (с. Іващенкове) – 82 800 грн. 00 коп. (вісімдесят дві тисячі вісімсот грн. 00 коп.) з ПДВ.

Лот № 3 (с. Обложки) – 250 000 грн. 00 коп. (двісті п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

Лот № 4 (с. Первомайське) – 250 000 грн. 00 коп. (двісті п’ятдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

Розмір бюджетного призначення: 832 800 грн. згідно з розпорядженням КМУ від 09.06.2021р. № 622-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості».

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Термін надання послуг з дати укладання договору по 20 грудня 2021 року.

Якісні та технічні характеристики заявленої послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широсмугового доступу до Інтернету (4 лота) визначені з урахуванням реальних потреб Березівської сільської територіальної громади.

1. Телекомунікаційні послуги з надання доступу до Інтернету (далі - послуги) надаються відповідно до вимог законодавства, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2012 р. № 295 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 29, ст. 1074), та інших нормативно-правових актів та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі.

2. Усе обладнання, зокрема кабелі до інтерфейсу локального мережевого обладнання вузлів телекомунікаційної мережі, надається, встановлюється та налагоджується виконавцем у рамках договору надання послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету, закупівля яких здійснюється за рахунок субвенції.

3. Організація надання послуги передбачає можливість збільшення пропускної здатності каналів доступу до Інтернету залежно від потреб замовника, що має бути предметом окремих домовленостей сторін.

4. Виконавець забезпечує можливість з’єднання кінцевого обладнання замовника з Інтернетом з використанням адрес IPv4 .

5. Виконавець забезпечує надання статичної зовнішньої ІР-адреси кожному закладу соціальної інфраструктури.

6. Виконавець забезпечує підготовку каналу та підключення без сплати замовником додаткових коштів і потреби купувати додаткове обладнання.

7. На ділянках телекомунікаційної мережі виконавця, що використовується для надання послуг, не допускається застосування радіотехнологій.

8. Умови надання послуги передбачають безлімітний доступ до Інтернету, що не обмежує обсяг передавання та приймання даних.

9. Запланована недоступність послуг - до 8 годин на місяць; аварійна недоступність послуг - 48 годин на місяць.

Виконавець забезпечує можливість використання послуг з доступу до Інтернету для персоналу та відвідувачів закладів соціальної інфраструктури за допомогою мережі Wi-Fi у частотах 2,4 та 5 ГГц.

Виконавець використовує безпроводовий маршрутизатор з розрахунку не більше одного маршрутизатора на один заклад соціальної інфраструктури.

10. Виконавець приймає звернення (повідомлення) замовника цілодобово, без перерв та вихідних телефоном та на електронну адресу виконавця.

11. Звернення (повідомлення) замовника повинно обов’язково містити найменування замовника, ім’я, прізвище, контактний телефон особи, що звертається, найменування та місцезнаходження закладу соціальної інфраструктури, в якому виникла проблема з наданням послуги; причину звернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь