A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Яскраво, весело і креативно відгуляли День села у Шевченковому

Дата: 10.08.2021 16:49
Кількість переглядів: 1618

Традиційно, в першу суботу серпня шевченківці відсвяткували одне із головних свят села – День села. На свято поспішали всі, збиралися родинами, приїздили односельці, які живуть за межами села, але душею завжди з нами.

Святкування Дня села розпочалося зранку  на стадіоні, де на новому майданчику відбулися спортивні змагання з пляжного волейболу. За доброю традицією діти поклали квіти до оновленого пам’ятника односельцям, загиблим в роки Другої світової війни, та вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Присутні на святі спілкувалися, фотографувалися біля креативних фотозон, а юні аматори сцени залюбки радували всіх піснями біля СБК. Діти із задоволенням гралися на надувних гірках, смакували безкоштовним морозивом, розмальовувалися аквагримом. Всі бажаючі мали змогу покататися на квадроциклі. Працювали шкільна ярмарка, де можна було придбати смаколики та різні сувеніри, виготовлені учнями НВК. У виставковій залі око милували роботи народних умільців села, а в цьому році вона поповнилася новими майстринями, що дуже радує.

Не обійшлося на святі без виїзної торгівлі, шашликів від місцевих підприємців, можна було придбати і млинці, які ж тут і випікалися.

Святкову концертну програму підготували аматори сцени своїм землякам, за що отримували гучні оплески. Не шкодували оплесків шевченківці і Сергію Єрохі та Ані Леваді за чудові пісні.

Зі святом односельців та гостей привітала радник Березівського сільського голови Л.І.Мандрика, директор Березівського центру культури і дозвілля В.В. Цюкало, помічник народного депутата А. Деркача Н.І Нанай, начальник відділу культури та туризму А.М.Левада, голова Шосткинської районної ради В.М.Сокол, староста села О.В.Гапоненко,які побажали всім присутнім щастя, здоров'я, Божого благословення, тепла та достатку і вручили грамоти та подарунки. Призи і подарунки отримували всі, хто брав участь у конкурсах та безпрограшній лотереї. 

Смачним кулішем, рибною юшкою пригостили гостей свята чоловіки-куховари. На стадіоні відбулися змагання з футболу між командою молоді та командою ветеранів села. Всі, і дітки і дорослі танцювали на дискотеці. Свято тривало до пізньої ночі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь