Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Святкуємо безпечно!

Дата: 13.08.2021 11:12
Кількість переглядів: 1692

Головним завданням, яке стоїть перед рятувальниками, крім оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, є забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, де планується проведення заходів присвячених святкуванню 30-ї річниці незалежності України.

Працівники Шосткинського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області проводять інформаційно–роз`яснювальні рейди на об’єктах із масовим перебуванням людей, де планується проведення масових заходів. Під час таких перевірок рятувальники проводять протипожежні інструктажі із керівниками закладів, стосовно дотримання ними вимог пожежної безпеки. Водночас, фахівці ДСНС нагадають відповідальним особам обов’язкові до виконання правила та заходи, про які необхідно подбати до початку святкових заходів у День Незалежності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь