A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Пролунали "Мелодії рідного краю"

Дата: 23.06.2021 09:09
Кількість переглядів: 2064

Протягом двох днів яскравою палітрою танців, музики та пісень, народних звичаїв і традицій радували жителів Березівської територіальної громади артисти під час фестивалю аматорського мистецтва «Мелодії рідного краю».

Відкриття мистецького дійства, присвяченого 25-й річниці Конституції України та 30-й річниці незалежності України, відбулося 19 червня у Березівському центрі культури і дозвілля, а його заключні акорди пролунали 20 червня в Шевченківському сільському будинку культури. Головна мета фестивалю - активізація діяльності закладів культури, творчих колективів, розвиток аматорської творчості, збереження і пропаганда традиційного та сучасного мистецтв. Адже саме культура є віддзеркаленням історичного розвитку держави, її поетичним літописом і щирим освідченням у любові до України.

Творчі колективи та окремі виконавці з Центру культури і дозвілля, Первомайського, Слоутського Шевченківського, Обложківського сільських будинків культури, Землянківського, Горілівського сільських клубів та Іващенківського об’єкту дозвіллєвої роботи представили малу Батьківщину у вишиванках, рушниках, зразках народної творчості, у пісні, слові, танці. Загалом у фестивалі взяли участь більше 100 артистів.

Традиційно у фойє розгорнулися виставки декоративно-прикладного мистецтва, де свої роботи представляли кращі майстри. Тож не дивно, що вони привернули увагу багатьох відвідувачів фестивалю, котрі зі щирою цікавістю розглядали творчі доробки та захоплювалися вміннями їхніх авторів.

Зі святом творчості і таланту присутніх та учасників привітали керуючий справами виконавчого комітету Ольга Горбачова, начальник відділу культури та туризму Анна Левада, директор Березівського центру культури і дозвілля Володимир Цюкало, а також староста села Шевченкове Ольга Гапоненко.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь