A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

У Березівській територіальній громаді з робочим візитом побувала голова Шосткинської райдержадміністрації

Дата: 02.06.2021 16:24
Кількість переглядів: 1409

У вівторок, 1 червня, до с. Береза завітала голова Шосткинської РДА Оксана Тарасюк разом із першим заступником Віктором Губенком, а також начальником районної служби у справах дітей Тетяною Захарченко.

Посадовці взяли участь у святкових заходах присвячених Міжнародному Дню захисту дітей. Особлива увага була приділена дітям, які виховуються у двох прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу. Для них у громаді влаштували особливе родинне свято у актовій залі Березівської опорної школи. На заході панувала тепла атмосфера. Гості привітали хлопчиків і дівчаток зі святом та вручили подарунки для веселого, активного дозвілля. Голова Шосткинської райдержадміністрації Оксана Тарасюк побажала родинам щастя, взаєморозуміння, теплоти і вручила прийомним батькам почесні грамоти Сумської облдержадміністрації, Шосткинської райдержадміністрації, солодощі та подарунки від депутата Сумської обласної ради від партії «Слуга Народу» Олексія Романька. «Надзвичайно приємно, що в Шосткинському районі є такі прийомні батьки, які готові ділитися частинкою свого серця, здатні створити для дітей справжню домівку, огорнути їх родинним теплом і батьківським піклуванням», - зазначила Оксана Тарасюк.

 

 

Також посадовці побували у закладах соціальної сфери. Зокрема, у  дитячому садочку, капітальний ремонт якого проводився в рамках Програми Президента України «Велике Будівництво», та у новозбудованій амбулаторії нового зразка. Так, у дитячому садку, який сьогодні відвідують 33 дитини, демонтували аварійні конструкції, побудували прибудову, здійснили внутрішнє оздоблення, підвели водопостачання, придбали меблі та обладнання, облаштували і прилеглу територію. Кошторисна вартість проекту склала 6,5 млн. грн. Торік завершилося будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що тривало протягом 2018-2020 років і було виділено вартувала 10,3 млн. грн. Сьогодні у сучасній амбулаторії обслуговують майже 4000 людей.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь