Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ – ПРОЄКТУ РІШЕННЯ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ПРИВАТИЗАЦІЯ КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ»

Дата: 26.05.2021 15:35
Кількість переглядів: 336

  Відповідно до частини 5 статті 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»  повноваження органів місцевого самоврядування у сфері приватизації визначаються законами України і правовими актами органів місцевого самоврядування.

  Відповідно до абзацу 8 частини 2 статті 18 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» надання згоди орендодавця на здійснення невід’ємних поліпшень здійснюється в порядку, визначеному Фондом державного майна України або представницьким органом місцевого самоврядування.

  Управлінням житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради розроблено та відкориговано проєкт рішення «Про затвердження Порядку приватизації комунального майна Березівської сільської ради» з урахуванням зауважень та пропозицій Державної регуляторної служби України від 16.04.2021 року.

  Проєктом рішення передбачено встановлення єдиних та обов’язкових для виконання  вимог у сфері приватизації комунального майна, визначено порядок дій та розмежування функцій при здійсненні приватизації.

  З повним текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному веб-сайті сільської ради на сторінці «Архів документів» https://berezivska-gromada.gov.ua// 

  Згідно Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою публічного громадського обговорення, вдосконалення проекту рішення, врахування інтересів суб`єктів підприємництва та громадськості, просимо всіх зацікавлених осіб пропозиції та зауваження до вказаного документу надсилати протягом 30 днів з моменту оприлюднення проекту до управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської ради за адресою: вул. Довженка, 2, с. Береза, Глухівський район, Сумська область, 41437; електоронна адреса: bereza_gkh@ukr.net .

Контактний телефон: (05444) 3-13-23

Управління житлово-комунального господарства та земельних відносин Березівської сільської


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь