A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

З 1 травня діятимуть нові ціни на газ

Дата: 26.04.2021 08:44
Кількість переглядів: 1161

ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» повідомляє ціну газу у тарифах, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року

ТОВ «Сумигаз збут» повідомляє ціну на природний газ для населення у рамках двох комерційних пропозицій, які почнуть діяти з 1 травня 2021 року: тарифи «Твій газ Річний» та «Твій газ Місячний».

Нагадуємо, що за рішенням Уряду та державного регулятора НКРЕКП (Постанова від 07.04.2021 р. № 572), усі побутові споживачі з 1 травня будуть переведені на річний тариф своїх постачальників. Вартість кубометру газу буде зафіксована на рік. 

Клієнти ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» будуть переведені на тариф «Твій газ Річний». Вартість газу в межах тарифу «Твій газ Річний», який є базовою пропозицією постачальника, становитиме 7,99 грн за кубометр.

Серед переваг цього тарифу є те, що ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення, а клієнту не потрібно збирати документи і підписувати новий договір. При цьому передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

Для клієнтів, які виявлять бажання змінити тариф «Твій газ Річний» на іншу комерційну пропозицію, ТОВ «Сумигаз збут» підготував кілька тарифів. 

  • Тариф «Твій газ Місячний» – ціна на газ є ринковою і встановлюється щомісяця

  • Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» – середній річний обсяг споживання клієнтом газу множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач сплачує однаковий щомісячний платіж, незалежно від обсягу споживання, а показання лічильників передає як і раніше. Ціна газу протягом року не змінюється.

  • Тариф «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ» (раніше – Акція ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ) – газ закуповується за низькою літньою ціною, потрібний обсяг газу на опалювальний сезон клієнт визначає самостійно.

Так, вартість газу для споживачів, які оберуть тариф «Твій газ Місячний», з 1 травня поточного року також буде становити 7,99 грн за кубометр.

Зауважимо, що межах цього тарифу ціна на газ залежатиме від ситуації на ринку і встановлюватиметься щомісяця. Її ТОВ «Сумигаз збут» оголошуватиме щомісяця за п'ять днів до початку наступного терміну постачання.

Таким чином, у споживачів є можливість зекономити, якщо газ подешевшає. Передавати показники лічильника необхідно як і раніше – з 1 до 5 числа, а сплачувати за газ – до 25 числа місяця, наступного за періодом споживання.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» потрібно подати нову Заяву-приєднання постачальнику. Це можна зробити у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях постачальника або через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Сумигаз збут» https://sm.gaszbut.com.ua чи контакт-центр.

Ще про дві пропозиції від постачальника: тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та тариф «Твій газ На зиму» (раніше – Акція «ТВОЯ ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНІСТЬ») буде повідомлено згодом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь