Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Як вплинув дистанційний формат обслуговування на роботу служби зайнятості Сумщини

Дата: 07.04.2021 15:30
Кількість переглядів: 347

З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19, обласна служба зайнятості з 5 по 16 квітня перейшла на тимчасовий порядок обслуговування клієнтів у дистанційному форматі.

Така зміна у обслуговуванні клієнтів не вплинула на роботу служби, про що свідчать порівняльні цифри за понеділок 5 квітня (перший день роботи у дистанційному форматі) та понеділок 29 березня (робота служби у звичному режимі).

Статус безробітного у перший день роботи у дистанційному форматі отримали 93 особи, тоді як 29 березня цей показник становив 109 осіб.

Результатом плідної співпраці з роботодавцями стала кількість працевлаштованих: 5 квітня – 274, 29 березня – 57 осіб знайшли роботу за сприяння служби зайнятості.

Майже на однаковому рівні залишилося залучення безробітних до громадських робіт та робіт тимчасового характеру. Так, 5 березня до благоустрою територій, впорядкування місць поховання захисників вітчизни долучилося 40 шукачів роботи, 29 березня – 41 особа.

Як бачимо, зміна формату обслуговування не вплинула на звичний ритм роботи служби зайнятості. Послуги надаються у повному обсязі з урахуванням попиту і пропозицій обласного ринку праці.

Нагадуємо, під час переходу на дистанційну форму роботи прийом зареєстрованих безробітних здійснюється засобами телефонного або електронного зв’язку; подання документів, що фіксують намір клієнта про реєстрацію його як безробітного, здійснюється винятково через портал державних послуг Дія. Опрацювання документів проходить щоденно у робочі дні, за результатом чого фахівець центру зайнятості зв’язується з клієнтом для підтвердження та уточнення необхідної інформації.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь