A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ОБГОВОРЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 19.08.2016 16:53
Кількість переглядів: 714

Міністр освіти і науки Лілія ГРИНЕВИЧ презентувала концепцію Нової української школи – ідеологію реформи середньої освіти, що почне діяти в 2018 році

Міністр зазначила, що реформа орієнтована на те, щоб зробити випускника конкурентоздатним у 21-му столітті – випустити зі школи всебічно розвинену, здатну до критичного мислення цілісну особистість, патріота з активною позицією, інноватора, здатного змінювати навколишній світ та вчитися впродовж життя.

«Наше завдання – кожній дитині дати доступ до якісної освіти. Успіх України в тому, щоб побудувати суспільство освіченого загалу, бо кожна дитина, не залежно від її здібностей, має право на успіх в житті, на максимальне розкриття власних здібностей, яке може запропонувати якісна освіта», – наголосила Лілія Гриневич.

Виховний процес буде невід’ємною складовою усього освітнього процесу і орієнтуватиметься на загальнолюдські цінності. Виховання не буде винесено в окремі «заняття з моралі». Формування характеру можливе лише через наскрізний досвід. Усе життя Нової школи буде організовано за моделлю поваги прав людини та демократії.

Представлений варіант концепції не є остаточним, кожен може долучитися до обговорення та надіслати свою думку щодо концепції за адресою  novashkola@mon.gov.ua. У темі листа вказуйте «Обговорення Концепції». У листі обов’язково зазначайте назву розділу, абзац і номер сторінки, яких стосуються ваші думки.

«Я хочу заохотити всіх, хто має таку можливість, об’єднувати навколо ідей нової школи освітян. Ми мусимо дивитися не тільки під ноги, плутаючись в сьогоднішніх проблемах, ми мусимо йти вперед», – додала Лілія Гриневич.

З текстом концепції «Нової української школи» можна ознайомитись за посиланням

За матеріалами урядового порталу:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249248611&cat_id=244276429


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь