A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

Реєстрація на проходження зовнішнього незалежного оцінювання триватиме до 17 березня

Дата: 02.02.2017 16:05
Кількість переглядів: 575

 

«З 6 лютого за допомогою сервісу «Зареєструватися», розміщеному на офіційному сайті Українського центру (testportal.gov.ua), охочі взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні зможуть сформувати та роздрукувати реєстраційну картку, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації. Це можна зробити самостійно або звернутися до пункту реєстрації, – зазначив заступник голови облдержадміністрації Микола ПОДОПРИГОРА. – На Сумщині пункти реєстрації відкриті на базі вищих навчальних закладів у містах Суми, Глухів, Ромни та Конотоп. Реєстрація на ЗНО-2017 триватиме до 17 березня».

Звичних для випускників шкіл екзаменів у цьому році не буде. Як оцінки за державну підсумкову атестацію їм зараховуватимуться результати тестування з трьох предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

За інформацією Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, випускники поточного року, заповнюючи реєстраційну картку, мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію (ДПА). Перший обов'язковий предмет – українська мова. Другим обов’язковим предметом учасник може обрати або математику, або історію України. Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року (математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія). Для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів. Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання.

У 2017 році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 23 травня до 16 червня. Як і в минулому році, експертними групами буде встановлено показник порога «склав / не склав» з кожного предмета. Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не подолають «поріг», результату ЗНО з цього предмета не отримають. Поріг «склав / не склав» для результатів державної підсумкової атестації не встановлюється.

До речі, 31 січня закінчилася реєстрація на пробне ЗНО. Здійснюється воно за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб і має на меті ознайомлення всіх бажаючих із процедурою ЗНО. 1 квітня відбудеться тестування з української мови і літератури, а 8 квітня – з усіх інших предметів.

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/12462-6-lyutoho-rozpochynayetsya-reyestratsiya-uchasnykiv-zno-2017.html)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь