A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська громада
Сумська область, Шосткинський район

НА СУМЩИНІ РОЗШУКУЮТЬ «ДИВО-ДІТЕЙ»

Дата: 13.12.2016 16:18
Кількість переглядів: 555

Оргкомітет дев’ятої Всеукраїнської премії «Диво-дитина» запрошує талановитих маленьких жителів Сумщини до участі у конкурсі

Премію створено з метою пошуку та нагородження найталановитіших та найобдарованіших дітей в Україні, що мають унікальні розумові або фізичні здібності, незвичайні вміння, мають надзвичайну схильність до науки, спорту та творчості.

Для здобуття Премії «Диво-Дитина» запрошуються діти віком від 4 до 13 років включно, котрі мають досягнення або відкриття у науково-технічній сфері, переможці та призери  обласних, республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, мають феноменальну інтуїцію, пам'ять, а також наділені іншими талантами.

«Диво-дитину» визначають у п’яти номінаціях:

1) Найрозумніша дитина – діти з незвичайними розумовими здібностями і талантами, котрі мають досягнення або відкриття у науковій сфері, високоерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів.

2) Найспортивніша дитина – діти, котрі мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3) Найбільш творча дитина – діти-переможці творчих конкурсів та фестивалів з різних видів мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія тощо).

4) Найдивовижніша дитина – діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури, діти, котрі мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики, діти, котрі мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці тощо.

5) Найгероїчніша дитина – діти, котрі зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини чи власне життя та інші приклади).

Документи на участь у конкурсі приймаються з 15 жовтня 2016 року до 20 березня 2017 року.

Більш детально з етапами конкурсу та умовами участі можна ознайомитися на сайті: http://www.divo-dutuna.com/pro-premiiu

(джерело: http://sm.gov.ua/uk/arkhiv1/12102-na-sumshchyni-rozshukuyut-dyvo-ditey.html)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь